Gry...

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

Gry...

Post autor: MothToAFlame » 16 paź 2022, 0:38

futbolowa pisze:
15 paź 2022, 23:50

Czytałam sporo o tej grze w ramach treningu serbskiego i trochę mi się to kojarzy z Cyberpunkiem - ciągłe przekładanie premiery, a potem ciśnięcie „byle wypuścić” i efekt jest taki, że mamy pełno bugów. Przy czym tutaj warto mieć na uwadze z jak skromnym studiem mamy do czynienia - więc jest im zwyczajnie trudniej.

Sprawdzać jednak nie będę ;D Jeszcze jakby dali serbską wersję językową pewnie bym się przełamała, ale tak poza tym to w horrory nie daję rady grać.
Jestem wielkim fanem tworczosci H. R. Giger-a , wiec sie bardzo rozczarowalem. I nie chodzi tutaj tylko o bugi czy zwyczajna koslawosc w penych momentach tylko o sama fabule i ze tak powiem bez spoilerow brak jej zamkniecia, rozwiniencia czy jakiegokolwiek continum ze tak to ujme. Potencjal w grze bez dialogow byl ogromny a tutaj po prostu zostalo to hmmmm porzucone a resztki poskladane bez ladu i skladu.

Zdaje sobie sprawe jak male jest to studio, jednak przez 8 lat mozna bylo gre o tej dlugosci dopracowac.

Powiem tak, to nie jest horror jak Dead Space, Medium czy Layers of Fear. To bardziej gra przygodowo logiczna z "creature feature" i calkiem spora iloscia gore. Moge rowniez sprawdzic czy w grze jest mozliwosc ustawienia jezyka serbskiego, choc powiem Ci ze za pelna cene i w tym stanie nie jestem w stanie tej gry polecic nikomu.

Wróć do „Hyde Park”