Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 10:13
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 sty 2006, 10:50
Zastanawia mnie ta Ana Lucia czy jak to się pisze..Fajna babka z NiejAle strasznie ich <Jin'a, Sawyer'a i Pana Afroamerykanina> wyfrajerzyła. Aha i ciekawe co sie stało że Jack juz nie jest żonaty.bo chyba to przegapiłem... No i ostatnia sprawa co by się stało po tych 108 minutach ?? Wydaje mi się że na tej wyspie mogły być jakieś testy bombki atomowej..Wkońcu ten MIs taki duży z napromieniowania ??!! - temat zaczerpnięty rodem z Godzilli.. Zabieram się za 4 odcinek
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 sty 2006, 13:36
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 29 sty 2006, 13:39
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2006, 13:40
The Game pisze:pomocy pomocy
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 13:44
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 29 sty 2006, 19:10
The Game

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 sty 2006, 19:50
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 sty 2006, 20:08
oj czy ja wiem... mi się bardzo podobały...Bonso pisze: tak więc obejrzałem na razie 4 odcinki i były niezłe, ale denne. Pierwszy sezon o wiele lepszy na razie
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 20:12
meecik_mks pisze:Miałem oglądać tylko 2... ale troche mnie wciągło i doszło do 4... reszta jutro...
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 sty 2006, 20:25
Wrażenia może i większe, ale druga seria dla mnie po prostu ciekawsza... sporo nowych informacji... zbiegi okoliczności... pojawienie się nowych osób... (też mają jakiś tam swój właz...) i chorują.... było ich 23... a ten koleś też mnie ciekawi co się z nim stanie... mam pewne podejrzenia... ale zostawie je na później...Bonso pisze: no i w miedzyczasie obejrzałem "Skazani na Shawshank", wrażenia 10 razy lepsze od pierwszych odcinków drugiego sezonu
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 20:33
meecik_mks pisze:Wrażenia może i większe, ale druga seria dla mnie po prostu ciekawsza...
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 29 sty 2006, 22:06
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sty 2006, 22:14
Bonso pisze:Dzięki, jesteście zajebiści !! Nie ma to jak nie oznaczony spojler !! Błagam!! Kurde, piszczie że piszecie spojlery i piszczie do któego odcinka, bo naprawde nie wszyscy oglądali odcinki do 12 !! Ja mam na dysku 8 odcinków
Baqu pisze: może mały tajper, kto następny zginie ? : ))
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 22:22
nikt nie chorujemeecik_mks pisze: i chorują.... było ich 23...
skad to infoPisakk pisze:więc 13 odcinek w USA wyemitowany zostanie 8 lutego więc 9 można już szukać.
moj faworyt...widzieliscie motyw z dymemBaqu pisze:ale chyba wszyscy przyznacie, że z tych "nowych" najciekawszą postacią jest MR Eko : ))
Gomez
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio