Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 lis 2022, 22:13
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 30 lis 2022, 22:14
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 30 lis 2022, 22:15
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:16
Pomylisz się i to bardzo. Bez jaj, zgodzę się ze stwierdzeniem, że jesteśmy najgorsi albo jedni z najgorszych spośród drużyn, które awansowały dalej, ale Walia czy Katar są poniżej wszelkiej krytyki
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 30 lis 2022, 22:16
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 30 lis 2022, 22:16
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 22:18
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 30 lis 2022, 22:21
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 22:21
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 lis 2022, 22:23
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 22:24
Wynik jest. Ja jako jeden z niewielu o ile nie jedyny broniłem Michniewicza na tym forum po pierwszym meczu wskazując, że taki jest styl tego trenera. I że awansuje. No i stało się. Problem w tym, że nie potrafię się teraz tym sukcesem cieszyć (a na papierze jest to sukces OGROMNY, awans do fazy grupowej po ponad 3 dekadach). Gramy do pierwszej straconej bramki, a nasza defensywa to nie obrana reprezentacji Włoch Ad. 2000. Oszukiwałem sam siebie. Styl jednak się LICZY.Enjo pisze: ↑30 lis 2022, 22:13Wiem, ze narracja jest spowodowana gra i stylem. I w pełni to rozumiem bo mi się tez to nie podoba.
Z kolei, pół roku temu każdy przyjąłby wyjście z grupy i grę z Francja (bo każdy tak zakładał) jako sukces.
Jutro więcej cos napisze, nie oczekuje nic bo raczej przegramy, ale wiecie - to jeden mecz, oni w każdym meczu tracą bramkę, może jaka czerwona. A może my w końcu zagramy dobry mecz.
Nie mówię ze to się stanie, ale zmierzam do tego, ze jest tylko 90/120 minut.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 30 lis 2022, 22:25
Ja uważam, że jesteśmy lepszą ekipą od wielu drużyn na tym turnieju, ale zagraliśmy bojaźliwie z Meksykiem jaki spokojnie mogliśmy ograć... No może nie spokojnie, ale mogliśmy ich ograć bez cofnięcia się na własną połowę i bronienia 0-0. Z Arabią Saudyjską zagraliśmy odważniej i wyglądało to lepiej, mogliśmy wygrać nawet z 3-0 lub 4-0 i uważam, że jak byśmy grali z jakimiś ekipami z Afryki czy innymi Azjatyckimi zespołami, albo np. takim Ekwadorem, to byśmy nie murowali bramki... Meksyku się Michniewicz przestraszył... Może jakiś uraz z dzieciństwa? cholera wie, a mecz z Argentyną wiadomo, że tak by wyglądał, aczkolwiek uważam, że potrafimy grać lepiej w piłkę niż to co nasi pokazali, udowodnili to już nie raz walcząc z topowymi reprezentacjami w Europie i nie trzeba grać tak ultra defensywnie...
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lis 2022, 22:26
Walia to chociaż umie się utrzymać przy piłce, od naszych trąci taką surowością, że zęby bolą - we wszystkich meczach totalnie zdominowani, w pierwszym autobus, w drugim to na farcie, bo Arabia cisnęła, ale bez konkretów, a i tak fart z obronionym karnym, od Argentyny to powinniśmy dostać piątkę, bo tak ten mecz wyglądał. Zrobiliśmy może trzy składne akcje na mistrzostwach, no kurde, jak można powiedzieć, że nie należymy do najgorszych w całym turnieju? No kaman!
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lis 2022, 22:28
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio