Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 gru 2022, 16:11
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 gru 2022, 16:13
Tu bardziej rodzi się (hehe) pytanie, czemu te 3 dni kosztują 26k, rzekomo ”normalnie”
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 gru 2022, 16:15
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 gru 2022, 16:16
piotrcies

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2022, 16:23
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 gru 2022, 16:24
Oczywiscie ze tak.
Musisz miec do tego dobra prace. Wiekszosc ludzi w USA po prostu nie ma takiego ubezpieczenia, jakie ty masz, wiec masz zupelnie inna perspektywe na to. Tak, ty masz bardzo dobre ubezpieczenie, swietne warunki, ale masz tez swietne warunki finansowe w pracy o czym mowiles, grubo ponad srednia krajowa no i w takim sektorze jestes, ze daja takie dobre ubezpieczenie. Ot filozofia.
Dlaczego 55% ludzi ma dlug medyczny mimo posiadania dobrego ubezpieczenia?
Magnum
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 gru 2022, 16:25
Na to wyglada. Choć i tak uważam, ze lepiej niż u Nas - ja mam identyczna sytuacje jak ddk. Wór siana idzie na składki zdrowotne gdzie nie korzystam ze służby zdrowia, a na koniec jak mi się coś stanie to będę musiał wyłożyć z portfela aby ktoś mi podawał prince polo.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2022, 16:28
Ręka od ściskania
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2022, 16:29
No tak to wygląda, ewentualnie znajomości
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 gru 2022, 16:35
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 gru 2022, 16:36
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 gru 2022, 16:43
Sprzedaja dlug do firm windykacyjnych ktore cie pozywaja do sadu i one juz potem zabieraja telewizor
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 gru 2022, 18:01
No dobra, ale on nie płaci jakichś kosmicznych stawek. Piszesz ze ma super ubezpieczenie, a czy płaci dużo więcej niż ja zusu w Polsce? A ja tak jak pisałem - zdrowotna koło 15-20k rocznie.Magnum pisze: ↑01 gru 2022, 16:24Musisz miec do tego dobra prace. Wiekszosc ludzi w USA po prostu nie ma takiego ubezpieczenia, jakie ty masz, wiec masz zupelnie inna perspektywe na to. Tak, ty masz bardzo dobre ubezpieczenie, swietne warunki, ale masz tez swietne warunki finansowe w pracy o czym mowiles, grubo ponad srednia krajowa no i w takim sektorze jestes, ze daja takie dobre ubezpieczenie. Ot filozofia.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio