No dobra, ale wiesz, że ta wizyta prywatnie to trochę jak koperta? Bo jakbyś poszedł do tego samego lekarza na nfz na wizytę to raczej nie ma opcji, zebyś dostał taki sam termin. To jest właśnie paranoja.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 gru 2022, 13:29
No dobra, ale wiesz, że ta wizyta prywatnie to trochę jak koperta? Bo jakbyś poszedł do tego samego lekarza na nfz na wizytę to raczej nie ma opcji, zebyś dostał taki sam termin. To jest właśnie paranoja.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 gru 2022, 13:43
Ja nie mówię, że to normalne, bo w idealnym świecie tak zdecydowanie być nie powinno. Na swój sposób chore jest zarówno to jak i USA, gdzie wielu, a może i nawet większość ludzi nie może sobie pozwolić na poważniejszą chorobę czy wypadek.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 gru 2022, 15:13
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 gru 2022, 15:19
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 gru 2022, 15:45
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 gru 2022, 15:54
Własnie u mnie jest ten miesiąć taki przejebany bo normalnie na urodziny kupuje prezenty tylko dziewczynie - reszta raczej nie obchodzi. Z tym, że teraz razem z dziewczyną kupiliśmy jej mamie, a mój ojciec ma okrągłą rocznicę, więc też zdecydowałem, że dam mu dobrą whiskey.
DDK
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 gru 2022, 17:05
Delpiero14
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 gru 2022, 17:07
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 gru 2022, 17:08
Ciężko takie dostać. Mało chodliwy rozmiar.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 gru 2022, 17:12
Nigdy nie kupowałem nikomu bielizny. W sumie to książki są jedynym przedmiotem, który tak używam. Kwestia tego czy najpierw bym dał, a potem pożyczył i przeczytał czy na odwrót.Delpiero14 pisze: ↑02 gru 2022, 17:05Jak komuś kupujecie bieliznę to tez najpierw w niej popylacie a dopiero potem wręczacie jako prezent?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 gru 2022, 17:15
Może zabrzmi jak teoria spiskowa, ale myślę, że to nie przypadek, a interwencja lobby alkoholowego. Nie chcą, żeby część społeczeństwa przerzuciła się na coś zdrowszego, bo chociaż browarek się dobrze łączy, tak mocniejsze alkohole już niekoniecznie. Pewnie też jeszcze o głosy chodzi, ciągle mamy bardzo duży elektorat konserwatywny, który poważnie myśli, że to dorzylnie wszczykiwane marihuaniny to zło najgorsze i czarty pjekjelne!
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 gru 2022, 17:16
Jak komuś kupuję bombonierkę to oczywiście najpierw zjadam.Delpiero14 pisze: ↑02 gru 2022, 17:05Jak komuś kupujecie bieliznę to tez najpierw w niej popylacie a dopiero potem wręczacie jako prezent?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 gru 2022, 17:18
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio