BartekTS pisze:ja bym tam wolał zeby go jednak niebyło, bez jaj zaraz będą kupowali Brocchiego z Violi(bez obrazy).
Też go nie chce , ale plusem by było to , że odcinek 12304 dobiegnie końca ...
BartekTS pisze:A jednak Inter niewypożyczy Wome do Empoli kontuzja Bepe zmusiła ich aby został u nas
Narazie nie widziałem żadnego newsa z tym , że Wome zostaje , ale bardzo prawdopodobne po kontuzji Bepe. Pamiętajmy jeszcze o Burdisso
Czytałeś Bartek , że Massimo będzie chciał dziś sprowadzić ... Miccoliego ? nieźle by było , ale Moggi raczej na to nie pójdzie , będzie chciał nas pozostawić w takjej sytuacji jaką mamy teraz - czyli trudnej. Choć to ostatni dzień mercato i wszystko się może zdarzyć
Babel pisze:Cesar niestety (stety) jest kolejnym człowiekiem Manciniego więc to było raczej pewne że w końcu wyląduje na San Siro.Ja zawsze wychodze z załozenia że nie wolno przekreslać zawodnika przed zobaczeniem go w akcji w nowej druzynie.Może to właśnie osoba Manciniego spowoduje eksplozje formy Cesara.
Masz sporo racji Babel , ale gdyby to był gracz młodszy , gracz którego pozycji byśmy potrzebowali , a tak to po co ? Solari , Deki , Kily
Choć kto wie może akurat byłby jeszcze lepszy niż Stankovic czy Argentyńczycy razem wzięci