mniam xD

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 sty 2023, 19:03
DDK
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2023, 19:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2023, 19:18
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 07 sty 2023, 19:19
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 07 sty 2023, 19:22
Czemu Ty w kółko używasz tego jaka/jaki? W dodatku - z tego co rozumiem - zasłaniając się regułami językowymi. Przecież "jaki" odnosi się do typu czy cech rzeczy, którą się opisuje, a "który" - do konkretnej rzeczy/osoby/zjawiska.
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 sty 2023, 19:29
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2023, 19:34
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 07 sty 2023, 19:36
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 sty 2023, 19:42
Też kuźwa jakoś studia udało się przejść... Kurde, szok co nie?
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2023, 19:58
Ale wiesz, że ja zwracam uwagi na błąd nie po to, żeby się pośmiać, tylko żeby druga osoba stała się lepszym człowiekiem i przestała błędy popełniać. To nie jest sztuka dla sztuki, to wszystko ma sens. Oczywiście skoro ty twierdzisz, że uczyć się nie masz zamiaru to i ja przestanę zwracać uwagi na twoje błędy. Bo poprawiam tylko osoby, u których zauważam, że chcą się rozwijać, poprawiać. No a ty masz wywalone, jak to pięknie ujałeś.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 07 sty 2023, 20:02
Jesteś w błędzie. Nie pamiętam, żebyśmy mieli jakąś interakcję na forum, więc widząc Twój post, z ciekawości zapytałem o powód takiego pisania. Jednak patrząc na powyższą odpowiedź, a także na szerszy kontekst Twoich wypowiedzi, podejrzewam jedną rzecz. Pamiętaj, że to tylko podejrzenie. Wydajesz się być narcystyczną osobą, która potrzebuje nadmiernej atencji ze strony innych. Sam napisałeś, że celowo zachowujesz się w określony sposób, bo inni poświęcają wtedy trochę czasu na zainteresowanie się Twoją osobą. Moje podejrzenie dodatkowo pogłębia fakt, że od kilku stron udajesz osaczonego, a wręcz udręczonego przez innych forumowiczów. Nie wiem jak inni, ale gdy ktoś źle traktuje mnie albo bliskie mi osoby, sprzeciwiam się temu, a w ostateczności ewentualnie opuszczam dane miejsce/sytuację, jeśli nie mogę zrobić nic innego. Nie uzewnętrzniam jednak swoich emocji wśród postronnych ludzi, tak jak zrobiłeś to tutaj, ponieważ nie skutkuje to rozwiązaniem problemu, za to na pewno zwraca ich uwagę. Być może - tak jak w przypadku pisania na przekór "jaki" zamiast "który", co samo w sobie też jest narcystyczne, bo zazwyczaj ludzie po prostu poprawiają się po zwróceniu im uwagi - tutaj też chodziło właśnie o atencję ze strony innych.Kesz pisze: ↑07 sty 2023, 19:42Ale powtórzę raz jeszcze, bo widzę, że część osób chyba ominęła to co napisałem chyba nawet w głosach w tym plebiscycie, że będę w ten sposób pisał, właśnie aby takie osoby jak wy, mogły sobie nabić posta czepiając się moich wypowiedzi aby też administratorowi też dać powód do życia i w ogóle. Już wiele razy mi uświadamialiście ten błąd i dobrze o nim wiem, ale jakoś tak mam na to dzięki wam kompletnie wywalone i nawet idzie się pośmiać jak któryś raz z kolei ktoś się do tego dowala a i jak widać ja mam okazję posta nabić sobie w licznik i wszyscy są szczęśliwi
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 sty 2023, 20:31
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 07 sty 2023, 20:34
Hersk
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio