New Star Soccer 3 - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 02 lut 2006, 14:28

What version do you have?? And can you speak english :) Sometimes I understand that, what you writing, but sometimes no :) So, if you have New Star Soccer 3 version 3.02 try that:

Kod: Zaznacz cały

Player Name: Brunhoso

Lisence Key: 000015-RGBCFE-MZA4WX-Q17PH4-X10FU8-3E3FPD-924AW8-Y8U3AD-R8PKQJ-G9HEFW
If you have version 3.09, you've got two combinations. First:

Name: Umut
Surname:Dereli
Serial:000016-ZMP6YY-8THPJB-RC7AWJ-FMNDCZ-2A5BEP-3KXYXG- RE0GUZ-2ZJGH5-Q55D58
, second:

First Name: Peter
Last: Baggen
Serial:000014-7F101Q-4KN1H9-H0ZMRG-24BNXV-VZ93ZH-YQ54DJ-4YHNAV-ZB0KNE-CGKTGJ 
Have you version 3.11?? Sorry, but noboty have reg. code for this version. Greetings. Muki

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 lut 2006, 14:33

skad moge pobrac nss3?? podajcie jakas strone, tylko nie z rapidshare, bo nie potrafie z tamtad pobrac plikow :? i jeszce jakby byly normalne nazwiska, noi po polsku(jak jest taka wersja)... :)

pitkin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 02 lut 2006, 14:54

Muki pisze:What version do you have?? And can you speak english :) Sometimes I understand that, what you writing, but sometimes no :) So, if you have New Star Soccer 3 version 3.02 try that:

Player Name: Brunhoso

Lisence Key: 000015-RGBCFE-MZA4WX-Q17PH4-X10FU8-3E3FPD-924AW8-Y8U3AD-R8PKQJ-G9HEFW
If you have version 3.09, you've got two combinations. First:

Name: Umut
Surname:Dereli
Serial:000016-ZMP6YY-8THPJB-RC7AWJ-FMNDCZ-2A5BEP-3KXYXG- RE0GUZ-2ZJGH5-Q55D58
, second:

First Name: Peter
Last: Baggen
Serial:000014-7F101Q-4KN1H9-H0ZMRG-24BNXV-VZ93ZH-YQ54DJ-4YHNAV-ZB0KNE-CGKTGJ 
Have you version 3.11?? Sorry, but noboty have reg. code for this version. Greetings. Muki
none of this codes funtion for me, just brunhoso functioned when I tried older version 3.02 but now no more, dont know why it is caused:(
is this game writing something to windows registry or i dont know where can be the mistake :cry:

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 02 lut 2006, 16:59

gianbuffon pisze:skad moge pobrac nss3??
Jak byś chciał to byś sie cofnął 3 strony do tyłu :wink:
http://www.newstarsoccer.com/nss3.htm - to powinna być wersja 3.11

http://rapidshare.de/files/8119175/Inst ... 9.exe.html - wersja 3.09
gianbuffon pisze:tylko nie z rapidshare, bo nie potrafie z tamtad pobrac plikow
Jak otworzy się stronka zjedź w dół. Jest tam tabelka. Naciśnij "free" a następnie zjedź na sam dół - po upłynięciu odlicznego czasu wpisz podany kod i ściągaj :)
gianbuffon pisze:i jeszce jakby byly normalne nazwiska, noi po polsku(jak jest taka wersja)...
Z tym byłby problem. Nie ma oryginalnej polskiej wersji, może w necie jest spolszczenie :roll:

Nie wiem już jak to jest z wersją 3.09 i kodem dla Umut'a Dereli. Mi i kilku osobom działa a innym nie :? .

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 02 lut 2006, 19:08

Jak wam idzie w tą giere? Ja po dobrym sezonie w Lechii zostałem młodym graczem roku II ligi i awansowałem z zespołem do Ekstraklasy. Odszedłem jednak do Ipswich Town i tutaj znowu jestem gwiazdą... Po 15 meczach mam 20 bramek i 50 asyst :roll:. Kasy też mam po uszy, stosunki z wszystkimi idealne. Dobra rada: obojętnie czy graliście już w tą grę czy nie, ustawcie sobie poziom trudności na średni... Pierwszy sezon może być ciężki, ale potem będzie dobrze. Ja gram na easy i w drugim sezonie nie spadła mi forma poniżej 10... Będę musiał od nowa zacząć bo za łatwo się gra...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 02 lut 2006, 19:59

Rotnok pisze:Jak wam idzie w tą giere?
Ja tam nie narzekam :D Gram w Az Alkmar jeszcze nieskończyłem pierwszego sezonu alem ma 10pkt przewago nad drugim w tabeli ADO. Mam 19 goli i 22 asysty i kiepskie stosunki z rodziną [gran dla kasy więc stsunki z mediami i sponsorem mam na maxa :lol: ].Mam podpisany kontrakt ale licze na nike.Ciągle jeżdże na gragach bo wtedy mogę dodać sobie 5pkt do fitness. Uzależnienie od kasyna na 100% ale nie pije.Kiedyś się napiłem i mi sie przewracał zawodnik. Skończę grać dopiero kiedy bede miał swoją własną wysepkę :D

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 02 lut 2006, 20:40

Rotnok pisze:Jak wam idzie w tą giere? Ja po dobrym sezonie w Lechii zostałem młodym graczem roku II ligi i awansowałem z zespołem do Ekstraklasy. Odszedłem jednak do Ipswich Town i tutaj znowu jestem gwiazdą... Po 15 meczach mam 20 bramek i 50 asyst :roll:. Kasy też mam po uszy, stosunki z wszystkimi idealne. Dobra rada: obojętnie czy graliście już w tą grę czy nie, ustawcie sobie poziom trudności na średni... Pierwszy sezon może być ciężki, ale potem będzie dobrze. Ja gram na easy i w drugim sezonie nie spadła mi forma poniżej 10... Będę musiał od nowa zacząć bo za łatwo się gra...
ja podobnie zaczlem w lechi :) bylem tez najlepszym graczem mlodym
awansowalismy do ekstraklasy i po polowie sezonu bylem krolem strzelcow ale odszedlem do Arsenalu Londyn i podczas tej polowy sezonu w premiership bylem znowu najlepszym mlodym graczem wygralismy lige
i potem lige mistrzow teraz po polowie sezonu jestesmy drudzy w lidze i w cwierc finale LM
ale za latwo sie gra na easy wiec zaczynam od poczatku w 5 lidze ang. na pro

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 02 lut 2006, 22:21

sciagnalem nss3 ze stronki agarnet.com(czy jakos tak), byl tam wpisany od razu kod z imieniem brunhoso. wpisalem go i zadzialal. mam teraz pelna wersje, ale co mam zrobic zebym sie nie nazywal brunhoso?? ja chce miec swoje imie przy zawodniku!! :?

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 02 lut 2006, 22:25

gianbuffon pisze:brunhoso
Podaj jego imie nazwisko i kod proszę :!:
gianbuffon pisze: chce miec swoje imie przy zawodniku
To się pożegnaj tak się nie da.. Najwyżej przy 'ksywie' możesz wpisać swoe imie itd..

A JA TERAZ ZWALIŁEM SE CAŁĄ GRĘ....Przeszedłem do Leeds United i tam na testach wykryli w mojej krwi narkotyki :twisted: Chyba to już koniec mojej kariery....

mafish1
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mafish1 » 09 lut 2006, 23:45

Czesc mam do was wielką prosbe czy moglby ktos mi zrobic zawodnika i walnac save'a na Megaupload. Prosze jezeli ktos moglby to zrobic niech sie odezwie do mnie 5968385. Dzieki

Rydzek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydzek » 10 lut 2006, 2:04

ZameR pisze:Przeszedłem do Leeds United i tam na testach wykryli w mojej krwi narkotyki Twisted Evil Chyba to już koniec mojej kariery....
Nie,dlaczego ? :wink: Zaplacisz 50 koła grzywny i tyle :wink:
Ja mialem ciekawy powod Game Over :D Nie przeczytalem, ze mozna miec debet jedynie 100 tys, no i robiąc huczne wesele, zeby jeszcze bardziej sie przypodobac kochanej żonce, wyjechalem na -300 :wink: Cóż te baby z nami robią ? :D
mafish1 pisze:Czesc mam do was wielką prosbe czy moglby ktos mi zrobic zawodnika i walnac save'a na Megaupload. Prosze jezeli ktos moglby to zrobic niech sie odezwie do mnie 5968385. Dzieki
Napisz przynajmniej w jakim klubie chcesz kariere zaczac, bo to chyba dla ciebie istotne,prawda ?

mafish1
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mafish1 » 10 lut 2006, 9:14

Chcialbym zaczac kariere w Jagielloni Bialystok. Moze mi ktos zrobic save. Please.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 9:18

Rydzek pisze:Napisz przynajmniej w jakim klubie chcesz kariere zaczac, bo to chyba dla ciebie istotne,prawda ?

Rydzek jeżeli możesz zrób i mi w Wiśle Płock od początku bo wpisywałem te kody co były tu podawane i żaden nie chciał wejść .

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 10 lut 2006, 9:46

Jak ktoś chce to ja też moge mu zrobić zawodnika :wink: . Już kilka razy robiłem to i się udawało. No może nie zawsze. Problem był z użytkownikiem pitkin83 któremu nic nie chodziło, nawet save'y.... :roll:

Jak coś to trzeba podać:
Klub, kolor włosów, postura, pozycja, preferowana noga ( chociaż te 2 ostatnie można zmienić w trakcie kariery )

ZameR według mnie nie musisz ściągać innej wersji tylko zacznij nową grę. Chyba że chciałeś mieć o 1 posta więcej... :roll: (nie odpisuj)

[/b]

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 9:48

saviola pisze:Jak ktoś chce to ja też moge mu zrobić zawodnika . Już kilka razy robiłem to i się udawało. No może nie zawsze. Problem był z użytkownikiem pitkin83 któremu nic nie chodziło, nawet save'y....

Jak coś to trzeba podać:
Klub, kolor włosów, postura, pozycja, preferowana noga ( chociaż te 2 ostatnie można zmienić w trakcie kariery )

saviola jak chcesz to mi zrób klub:Wisła Płock,Preferowana Noga:Prawa,i reszta ustawiń tak jak jest gdy grę zaczynasz

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”