Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 03 lut 2006, 14:42

Bonso pisze: Tak mi przyszło na myśl...pamiętacie komu Zecke kazał przyprowadzić Kate ? Alex...czy my jej przypadkiem nie kojarzymy BTW ciekawe co się dzieje z francuzką, bo od dawna już nie było o niej żadnej wzmianki.

Bonso wyprzedziłeś mnie... zapomniałem o tym wspomnieć ;) Pewnie to jest i ta Alex od francuzki... :) a Francuzka pewnie sie gdzies zaszyła i pije... ;)

I też takie coś zauważyłem...co do tego konia którego widziała Kate...Sayid i Shannon widzieli Walta...a w pierwszych odcinkach pierwszej serii Jack widział swojego ojca i znalazł pusta trumnę !! (Z tego co pamiętam )
Charlie widział matke i Claire na plaży :D Lock widział samolot, Boona zakrawionego...

wszystko jest z czymś powiązane...
Baqu pisze: a Jack nie zrobil nic, tak jak od samego początku dyryguje innymi, kaze im co maja robic, stara sie na sile kogos uratowac ... wiele razy juz Lock mu mowil, ze powinien zostawić dana sytuację i pozostawic decyzję losowi lub tej osobie, ktora w danej sytuacji sie znalazla, mimo to Jack nadal chce ratować swiat ( wlasnie przez nagminne przebywanie w szpitalu stracil żonę ). Ciekawe kiedy coś w nim pęknie. Już w ostatnim odcinku bylo widac jak byl zly na Kate, ze przebywa tyle czasu z Sawyerem, nie pozwolil jej isc szukac z nimi Majkela.
ale potem ją niby przeprosił, choć na jego miejscu nieźle bym jej wyj... :) Jack ogólnie jest troche za narwany...

hmm musiałbyś to troszke rozwinąć, jak zakładnikiem wyspy, przecież nie można być zakładnikiem rzeczy : ) chyba, że chodziło Ci o bycie zakładnikiem ducha wyspy, ale to też dla mnie nie miałoby sensu.
hmm nie wiem, może ma z czymś lub z kimś na tej wyspie kontakt... :/ pomyślcie sobie dlaczego wtedy Lock jak wciągał go ten dym, powiedział do Jacka żeby go puścił... :/ może dlatego, że wiedział że nic mu nie bedzie... zreszta kto tam wie... może coś w tym jest, a może się myle... ale jest to troche prawdopodobne bo Lock w wielu sytuacjach zaskakuje... jeszcze ta sytuacja z samolotem... znowu można wrócić do tego, że Lock tam nie mógł wejść, bo jest potrzebny "wyspie"... :)

Pozdrawiam !

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”