Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 03 lut 2006, 21:20

Niggaz, jak będziesz miał okazje podawać linka do takich 'twórczości' jeszcze kiedyś to weź przyklej w rogu swojego posta taki czerwony kwadracik...bo ten 'artykuł' chyba swoją głupotą i poziomem debilizmu nie zasługuję na to, żeby zajmować miejsce na stronie tak słynnego i szanowanego klubu jakim jest bądź co bądź Chelsea...jakby to napisał kibic Barcy pod adresem jakiegokolwiek innego klubu to ja bym się chyba targnął na życie, wiedząc, że mam podobne gusta do takiego....stworzenia....widać, że nadchodzący mecz daje się we znaki fanom 'The Blues' , a że nie od dziś wiadomo, że najlepszą obroną jest atak, to mamy właśnie takie..ekh..artykuły od siedmiu boleści...
Napotwierdzenie swojej tezy, chciałbym zacytować experta w srawach angielskojęzycznych prof. fiely'ego :lol: :arrow:
prof. fieldy pisze:Oni już wiedzą, ze przegraja i tak sobie próbuja morale podnieść
RzuR pisze:hmmm..generalnie Barcy nie kojarze z kibicami ktorzy zachowuja sie bucowato,
To jednak wstąpiłeś do fan klubu Barcy...
fieldy pisze:kto idzie ze mną ?
W rytm pieśni ludowej "...weź mnie ze sobą, nie zarażę..."

I żeby nie było, że jakiś OT ohydny :arrow:
RzuR pisze:Real zaczal grac BARDZO dobrze
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tą opinią, która IMHO zbyt wcześnie ujrzała światło dzienne...i dla autora mam kolejny akcent muzyczny...tym razem K.Sienkiewicz ma dla Ciebie radę... "..poczekam, popatrzę, zrozumiem więcej i wtedy właśnie sam też włącze się do akcji..."
Pozdrawiam...

Wróć do „Hiszpania”