Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 lut 2006, 2:16

Duch99 wiesz mam tak duży szacunek do Kanonierów że nawet nie skomentuje Twojego posta :( Ale módl się o Henia bo to będzie koniec ..
Ebi pisze:Gdby Scvhalke miało więcej szcześcia

Schalke ? nie znam ? :lol: z czym do ludzi nie ten rozmiar kapelusza :lol: wiecej szczęcia ? dobre.
wazi pisze:Milan taka renoma, takie sukcesy... 3 miejsce w lidze, odpadnięcie z Pucharu Włoch, niewiadomo z LM, bo teraz forma Milanu to zagadka...

Racja Wazi ale jest światełku w tunelu - takie że Bayern to "firma" a z takimi rossoneri zawsze inaczej grają. Zreszta ta nie wiadoma forma teraz jest tylko i wyłacznie w rękach poszczególnych gracz. Krytyka zawsze działa :) Odzyskani formy przez Milanu nie gwarantuje dononienia Juve bo wyniki ligowych spotkań Starej Damy mówia same za siebie. Ale krytyka mogła spać na Pacynke i gracz Milanu "na najwazniejszym momencie"...

Ebi pisze:Wymęczon wygrane z Empoli

:shock: o ludzie ? no prosze Ci ! pomysl albo jeszcze raz mecz obejżyj !
Ebi pisze:remisy z Palermo w lidze i porażka 0-3 w pucharze

A nie wygrali czasem w lidze 2;1 na Giuseppe Meazza ? Carraciolo na 1:0 głowa - minimalny spalony :P potem Sheva i Pirlo z wolnego na 2:1 :roll:

Ebi pisze:przepasć pomiędzy Milanem a Juventusem

Tak smutna prawda :( i co watro podkreślić w bezpośrednim meczu na Giuseppe Meazza Stara Dama na kolanach. Oni sami byli w szoku ale scudetto przegrywamy nie z Juve czy Interem a z Chievo czy Samdporią. To jest Serie A Jasiu :] 5 gwiazdkowa liga.

Teraz moje zdanie na temat tego meczu ... a zasadzie dwu meczu. Bo to może być najważniejsze że mecz i rewanż :] I co ważne rewanz gramy u siebie. Gdzie jeszcze nie przegralismy a w lidze ostatnio pierwszy remis a tak same wygrane :roll: Bayern w gazie pewnie zmierze po kolejne mistrzostwo kraju. Roy sie odblokował. Grają Bawarczycy swoje. Bundesliga nie grała czyli odpoczeli. Pewnie tuż przez meczem pojawią się plotki że Milan chce Misze Ballacka (jak zawsze w takich momentach :lol:) Jednak co najważniejsze to klasyk w europie. Mecz jakich mało. Ostatni pojedynek obu ekip wygrali rossoneri jak mnie pamięc nie myli - Pippo Inzaghi :twisted: ) Milan umnie grać przy pełnych trybunach, Juventus sie przestraszył Bayernu na Alianz Arena (choć i tak Bawarczycy zagrali naprawde świetny mecz) ale sie przestraszył mi. kibiców i to nie napinka w kierunku Starej Damy ! To było widać. Jednak mecz - meczowi nie równy ...

Najlepiej chyba nie spekulować bo gdy gra 4-krotny i 6-krotny zdobywca Champions League wystarcz słowo "klasyka" :smoke: i "tak wygra lepszy tego dnia"

Forza Milan - Pozdro

Wróć do „Niemcy”