Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 04 lut 2006, 13:05

j1mmy pisze:Skoro hiszpanska federacja pilkarska podtrzymala kartke tzn ze byla sluszna.
I właśnie o to chodzi, że nie. Gdybyś siedział w klimatach La Liga trochę dłużej to zrozumiałbyś, że nie wszystkie decyzje federacji są wytłumaczalne. O kilku sytuacjach wspominał już welcome, ale tego było więcej. Dla Ciebie to jest niewyobrażalne, że federacja może podejmować błędne decyzje, ale to jest prawda.
j1mmy pisze:nie powiesz mi ze cala hiszpanska federacja pilkarska jest przeciw fcb?(jak by byla to by nie bylo tych nastu zwyciestw z rzedu)
Nie powiem Ci i nie napisałem tego nigdzie. Wy jednak lubicie takie zaczepki bo to takie proste i głowy do tego używać nie trzeba.
j1mmy pisze:Zreszta podobno barca ma biskupie wsparcie (a z silami wyzszymi dyskutowac nie wolno
To, że duchowny wyraził swoje zdanie na temat skandalicznej postawy arbitra nei znaczy, że mamy jego duchowe wsparcie. Zresztą pojawiły się także inne informacje dotyczące kariery tego arbitra i można mu bardzo wiele zarzucić. Nie tylko w związku z Barceloną. Był już karany za bardzo niski poziom sędziowania.
j1mmy pisze:. barca po prostu byla gorsza od Saragossy i ta mysl chyba jest zdecydowanie nie do zakceptowania dla 70-905 osób , które maja w swoich profilach te wszystkie magincze napisy o barcelonie. Das is Fussball.
To prawda. W pierwszym meczu byliśmy gorsi. W drugim lepsi a ostatecznie odpadliśmy tylko szkoda, że okoliczności nie były takie jakie być powinny. Już nie chodzi mi tutaj o tłumaczenie odpadnięcie postawą arbitra bo to głupie, ale ogólnie takie wydarzenia są deprymujące. Odpadliśmy bo zagraliśmy za słabo w pierwszym meczu. Tyle.
j1mmy pisze: Zreszta nadal mnie zastanawia Niggaz po co zrobiles taki wielki szum po tym artykule na stronie cfc? Jesli byl naprawde tak żenujący to trzeba bylo to olać...
Nie zrobiłem wielkiego szumu. Wkleiłem tylko link i dałem swój krótki komentarz. To nie jest wielki szum.

PS: Staraj się pisać nazwy wszystkich klubów wielką literą, albo wszystkich małą. Poważnie.

Wróć do „Anglia”