I właśnie o to chodzi, że nie. Gdybyś siedział w klimatach La Liga trochę dłużej to zrozumiałbyś, że nie wszystkie decyzje federacji są wytłumaczalne. O kilku sytuacjach wspominał już welcome, ale tego było więcej. Dla Ciebie to jest niewyobrażalne, że federacja może podejmować błędne decyzje, ale to jest prawda.j1mmy pisze:Skoro hiszpanska federacja pilkarska podtrzymala kartke tzn ze byla sluszna.
Nie powiem Ci i nie napisałem tego nigdzie. Wy jednak lubicie takie zaczepki bo to takie proste i głowy do tego używać nie trzeba.j1mmy pisze:nie powiesz mi ze cala hiszpanska federacja pilkarska jest przeciw fcb?(jak by byla to by nie bylo tych nastu zwyciestw z rzedu)
To, że duchowny wyraził swoje zdanie na temat skandalicznej postawy arbitra nei znaczy, że mamy jego duchowe wsparcie. Zresztą pojawiły się także inne informacje dotyczące kariery tego arbitra i można mu bardzo wiele zarzucić. Nie tylko w związku z Barceloną. Był już karany za bardzo niski poziom sędziowania.j1mmy pisze:Zreszta podobno barca ma biskupie wsparcie (a z silami wyzszymi dyskutowac nie wolno
To prawda. W pierwszym meczu byliśmy gorsi. W drugim lepsi a ostatecznie odpadliśmy tylko szkoda, że okoliczności nie były takie jakie być powinny. Już nie chodzi mi tutaj o tłumaczenie odpadnięcie postawą arbitra bo to głupie, ale ogólnie takie wydarzenia są deprymujące. Odpadliśmy bo zagraliśmy za słabo w pierwszym meczu. Tyle.j1mmy pisze:. barca po prostu byla gorsza od Saragossy i ta mysl chyba jest zdecydowanie nie do zakceptowania dla 70-905 osób , które maja w swoich profilach te wszystkie magincze napisy o barcelonie. Das is Fussball.
Nie zrobiłem wielkiego szumu. Wkleiłem tylko link i dałem swój krótki komentarz. To nie jest wielki szum.j1mmy pisze: Zreszta nadal mnie zastanawia Niggaz po co zrobiles taki wielki szum po tym artykule na stronie cfc? Jesli byl naprawde tak żenujący to trzeba bylo to olać...
PS: Staraj się pisać nazwy wszystkich klubów wielką literą, albo wszystkich małą. Poważnie.