najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 17:31

roza535 pisze:Ahh sorry myślałem o jednym a naipisałem drugie :oops:
Dobra wybaczam Ci :P
Toudinho pisze:Exsteberia(???dobrze napisalem???)
Niestety źle Joseba Etxeberria :)

Dam swój skład:

Cassilias- bramkarz numer jeden w Hiszpanii wystarczy zobaczyć pare meczy Realu a każdy się przekona czemu :)

Salgado- niestety na tą pozycję jest bardzo mało dobrych piłkarzy. Jeżeli jednak Salgado nie będzie grał w pierwszym składzie miejsce jego może zająć np. Oleguer

Puyol- najlepszy obrońca w Hiszpanii i nie tylko pewne miejsce w reprezentacji

Ramos- kolejny pilkarz Królewskich młody bardzo solidny obrońca jednak jeszcze dużo musi się nauczyć walczy o to miejsce z Marcheną...

Pernia- nie wiem czy już dostał obywatelstwo ale wiem że się o nie stara a trener Hiszpanii już zainsteresował się nim. Bardzo dobry w defensywie solidny w ofensywie strzela najpiękniejsze bramki w lidze :)

Joaquin- szybki piłkarz ze świetnym dryblingiem gdyby grał w jakimś lepszym zespole niż Betis było by o nim jeszcze głośniej...

Xavi- niestety teraz kontuzjowany jednak jak wróci to według mnie ma pewne miejsce w reprezentacji. Najbardziej niedoceniany Katalończyk :D

Xabi Alonso- postawiłem na niego choć uważam że Baraja bardziej pasuje na tą pozycje. Ciekawe jak by grał razem z Xavim identyczni piłkarze jednak Alonso ustępuje Xaviemu. Baraja w tym sezonie nie ma tej formy co kiedyś dlatego postawiłem na Alonso.

Reyes- dobrze gra w Arsenalu, może grać także w ataku wygrał w mojej jedynastce rywalizacje z Vicente który ten sezon ma słaby czeste kontuzje a jak gra niczym się nie wyróżnia. Reyes jest jednym z najlepszych piłkarzy Arsenalu w tym sezonie...

Raul- piłkarz kompletnie bez formy, jednak jego miejsce w pierwszej 11 jest nie zagrożone. Bez niego Hiszpania gra znacznie gorzej, dobry duch zespołu wygrał rywalizacje z Lusiem Garcią

Villa- obecnie najlepszy Hiszpanski napastnik w La Liga strzelił już 13 bramek. Valencia bez niego traci bardzo wiele. Obecnie najlepszy Hiszpanski piłkarz wygrał rywalizacje z "Moro"

Wróć do „Hiszpania”