Juventus cz.2 (zbiorczy)

_Romanista_

Post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 10:52

ossy pisze:LILI> Romanista napisał:
W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka

A co ty myślisz że w Juventusie takich nie ma? pff. Jest, być może nawet więcej. Ibra był kuszpny przez Real i nie odszedł. Trezeguet był kuszony wielką kasą Chelsea i nie poszedł. O Del Piero chyba nie musze wspominać. Buffona też Real chciał ściągnąć. Zambrotta przez Chelsea. Camorc zarabia u nas grosze(jak na takiego zawodnika) i nie marudzi.
Może już lepiej nie pisz w tym temacie, bo je.iesz samymi głupotami

bez komentarza kłania się czytanie ze zrozumieniem
<LILI> Romanista pisze:no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero
wymieniłem jednego choć wiedziałem że ktoś wpomni o Buffonie tez o nim tak myślę mam dla niego wielki szacunek i jestem pełen podziwu dla jego Umiejętności Bramkarskich .
Tomusmc pisze:<LILI> Romanista napisał:
dobra pisze co myśle a tego mi nie zabronisz ty też piszezsz co myślisz od tego jest forum ... ale jeżeli ci to przeszkadza to dobra pomyśle nad poprawą ...

Chodzi mi o to żebyś pomyślał co piszesz bo my (czyt. Juventini) nie mamy wpływu na to co robią zawodnicy poza lub na boisku dlatego nie miej do nas pretensji jaki to nie jest Ibrahimovic bo tak czy inaczej nic nie zmienimy, a jak będziesz się denerwował to sam sobie pogorszysz sprawę bo w końcu nie wytrzymasz napięcia (wiem co mówię bo kształcę się na elektronika )

tu masz rację bo moje nerwy są ciniutkie jak nitka nie wiem czemu. Tak już mam długie lata :wink: :wink: :wink: :roftl3:

Tomusmc pisze:<LILI> Romanista napisał:
a co takiego wielkiego i wszaniałego zrobił dla Juve ty mówisz chyba o Del Piero

Tak naprawdę to nie zrobił nic bo strzelenie 16 bramek w pierwszy sezonie nie robi z niego gwiazdy. Mówię to na poważnie i nie ma w tym żadnej ironii. W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje. Asystuje? od tego są pomocnicy, ale fakt faktem Juve gra na wysokim poziomie i to mi nie przeszkadza dlatego jak Ibra chce się zapisać w historii Juve to musi grać na dużo większym poziomie bo narazie to zapisuje się w faulach i nie sportowych zagraniach. Alex zrobił w Juve swoje bo gra już od 93 roku, jeśli tyle będzie grał Ibra to inaczej będzie można pogadać. Jak narazie naszego Magika goni Trezeguet i bardzo dobrze mu idzie

no widzisz ty mi rację przyznajesz a pan Teamgeist (czyt.Kasiorek) mnie za to karci :lol: :D
ossy pisze:<LILI> Romanista napisał:

Nie myślę że Totti to ideał tylko ostatnio lubie się pokłucić z Fanami Juve ale postaram się zmienić. Ostatnio im lubie robic na złość a oni mi

Za to miały być wp

jeżeli ni poprawię a poprawiłem wyraz nie ???

Wróć do „Włochy”