Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
zagi82
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 04 lut 2006, 16:30

Teamgeist pisze:Najpierw sie zaczyna a potem udaje.
Oj normalnie jak w piaskownicy...
Teamgeist pisze:On takze powinien dostac czerwona kartke.
Wszystko fajno tylko powiedz mi za co???
Teamgeist pisze:To ze Ibrze teraz nie idzie zbyt dobrze i ma male klopoty to nie znaczy ze grac w pilke nie umie.
Nikt tu nie pisze, że tak jest.

Ja proponuje zakończyć już tą dyskusje bo do niczego konkretnego ona nie doprowadzi.Totti i Ibra mają trudne charaktery i nikt tego już nie zmieni.Faktem jest że ja takich zawodników lubie, zadziornych trochę bezczelnych. :wink: Wy pewnie też... Te wszystkie animozje wynikają po prostu z przynależności klubowej obu zawodników. Ot, cała prawda.. :wink:

EDIT

Teamgeist
Napisz mi z łaski swojej w którym to miejscu 'zacząłem się' o cokolwiek kłócić..Z góry dziękuje za odpowiedź...
:roll: :?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2006, 16:42 przez zagi82, łącznie zmieniany 2 razy.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 16:35

Tomusmc pisze:<LILI> Romanista napisał:
z Fajami Juve

Yyy jak mam to rozumieć? twierdzisz, że jesteśmy fajami? jeśli tego nie wytłumaczysz to dostaniesz WP, daje ci szanse bo jeśli dobrze rozumiem to ci sie pomyliły przyciski na klawiaturze

chodziło mi o fanów :wink:
Tomusmc pisze:I ty się dziwisz dlaczego nie chce mi się z tobą pisać? bawi cię denerwowanie kibiców? pamiętaj, że za prowokacje są WP. Co z tego, że Ibra jest 'bardziej święty' od Tottiego skoro tak czy inaczej my nie mamy na to wpływu? mam zadzwonić do niego i powiedzieć żeby się uspokoił? weź się chłopie zastanów czasami co ty piszesz.

dobra pisze co myśle a tego mi nie zabronisz ty też piszezsz co myślisz od tego jest forum ... ale jeżeli ci to przeszkadza to dobra pomyśle nad poprawą ...

bagg pisze:Jaki koleś Pewnie, a te asysty to zupełnie nie chcący mu wyszły Totti jest dobrym piłkarzem, nawet bardzo dobrym, ale musisz nauczyć się żyć z tym, że do końca swojego potencjału nie wykorzystał przez własną głupotę. Poza tym...potencjał Ibrahimović ma o wiele lepszy tylko musi się nauczyć w pełni wykorzystywać. Co do kultury to myślę, że Totti mógłby się jej u Zlatana uczyć, choć ten też nie jest aniołkiem.

Zgadzam się ztym że Ibra ma większy potencjał bo jest młodszy i się rozwije czego Totti juz uczynić nie może . A tak aporopo to Totti nie wykorzystał w pełni swegoi potencjału nie przez głupotę ale przez miłość do Barw klubowych w tym przypadku romy . W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka :wink:

Teamgeist pisze:Bo to co zrobil juz dla Juve jest wspaniale!

a co takiego wielkiego i wszaniałego zrobił dla Juve ty mówisz chyba o Del Piero :roll: :roll:

sztrzelanie bramek to nic wielkiego i wspaniałego ale zapisanie się w historii klubu tak jak to zrobił Del Piero to juz można nazwać wpanialym .
A Napastnik od tego jest żeby strzelać
Ostatnio zmieniony 04 lut 2006, 17:06 przez _Romanista_, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Teamgeist
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Teamgeist » 04 lut 2006, 16:36

zagi82 pisze:Oj normalnie jak w piaskownicy...
Czasami dorosli tez zachowuja sie jak dzieci.
zagi82 pisze:Wszystko fajno tylko powiedz mi za co???
Za udawanie (nie chodzi mi o to z 19 minuty tylko o zachowanie z calego meczu) i prowokowanie.
zagi82 pisze:Nikt tu nie pisze, że tak jest.
Ale to wynika z niektorych postow.
zagi82 pisze:Ja proponuje zakończyć już tą dyskusje bo do niczego konkretnego ona nie doprowadzi.Totti i Ibra mają trudne charaktery i nikt tego już nie zmieni.Faktem jest że ja takich zawodników lubie, zadziornych trochę bezczelnych. Wy pewnie też... Te wszystkie animozje wynikają po prostu z przynależności klubowej obu zawodników. Ot, cała prawda..
Teraz dopiero tego chcesz? Czemu nie napisales tego wczesniej gdy zaczynales sie klocic?

Lili A to zrobił ze strzelal i bedzie strzelal bramki. To dla mnie wystarczy. Jesli Ty masz takie duze wymagania zeby napastnik Romy strzelal caly czas bramki to nie znaczy ze ja tez musze miec. A Alex zrobil jeszcze wiecej i chwala mu za to. I jeszcze jedno. Myslisz ze Trezegol i Ibra odeszliby dla kasy? David latem dostal propozycje o Chelsea`i ktora dawala za niego cos kolo 50 mln. euro i w Londynie dostalby wieksza kase . Odszedl? NIE Ibra PODOBNO jest kuszony przez Real ale narazie nic nie slychac zeby chcial odejsc.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 2:28

zagi82 pisze:chodziło mi o fanów
Tak myślałem, że Ci się pomyliło bo gdybyś napisał 'faje' z małej litery to bym to odebrał inaczej :roll:
<LILI> Romanista pisze:dobra pisze co myśle a tego mi nie zabronisz ty też piszezsz co myślisz od tego jest forum ... ale jeżeli ci to przeszkadza to dobra pomyśle nad poprawą ...

Chodzi mi o to żebyś pomyślał co piszesz bo my (czyt. Juventini) nie mamy wpływu na to co robią zawodnicy poza lub na boisku dlatego nie miej do nas pretensji jaki to nie jest Ibrahimovic bo tak czy inaczej nic nie zmienimy, a jak będziesz się denerwował to sam sobie pogorszysz sprawę bo w końcu nie wytrzymasz napięcia (wiem co mówię bo kształcę się na elektronika :P )
<LILI> Romanista pisze: Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi
To jest jedyny zawodnik, którego szanuje z Romy bo w klubie chyba zarabia najmniej, a nie ma zamiaru odejść. Totti? zarabia najwięcej w Calcio (bodajże 5,8 mln euro) tak więc dlaczego ma odejść? mieszka w swoim kraju i zarabia grube pieniądze bo do tego trzeba dodać reklamy z których też bierze krocie. De Rossi? jest młody i odejdzie szybko póki Roma nic nie zacznie zdobywać. Tacy piłkarze (czyt. Cassano) chcą poczuć większych pieniędzy i sławy póki moga bo są młdzi dlatego oprócz Tomassiego nie podałeś żadnych konkretnych przykładów.
<LILI> Romanista pisze:a co takiego wielkiego i wszaniałego zrobił dla Juve ty mówisz chyba o Del Piero
Tak naprawdę to nie zrobił nic bo strzelenie 16 bramek w pierwszy sezonie nie robi z niego gwiazdy. Mówię to na poważnie i nie ma w tym żadnej ironii. W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje. Asystuje? od tego są pomocnicy, ale fakt faktem Juve gra na wysokim poziomie i to mi nie przeszkadza dlatego jak Ibra chce się zapisać w historii Juve to musi grać na dużo większym poziomie bo narazie to zapisuje się w faulach i nie sportowych zagraniach. Alex zrobił w Juve swoje bo gra już od 93 roku, jeśli tyle będzie grał Ibra to inaczej będzie można pogadać. Jak narazie naszego Magika goni Trezeguet i bardzo dobrze mu idzie 8)
<LILI> Romanista pisze:A Napastnik od tego jest żeby strzelać
Napastnik ma taką rolę, jaką nada mu trener. W tym momencie to Ibra asystuje Trezeguet'owi i nie narzeka. Nam też to się podoba :)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 lut 2006, 8:45

<LILI> Romanista pisze: ale o Ibrze sie tak ni mówi jak zrobi cos złego no ale cóż o nim sie nie mówi bo on jest przeciętaniakiem a Totti mistrzem a mistrzowi takie chechy nie przystaja macie w tym racje co prawda to prawda o przeciętniakach zawsze jest cicho,a o najlepszych zwsze głośno co da sie zauważyć na tym forum kibice Juve zawsze trąbią o Tottim . :D :D :D
Żeby być mistrzem trzeba mieć jeszcze kulture, której u Francesco nie zauważyłem, więc mistrzem nie jest. Nie tylko wspaniałe zagrania cechują mistrza ale i zachowanie. I nie pieprz że Ibra jest przeciętniakiem. Wielu chciało by mieć taki pierwszy sezon jak on, a że mu teraz nie idzie...no cuż. Ale potencjał ma wielki i o przeciętniaków nie należy.

Łukasz[ACM] pisze:
Temat meczu Juve - Roma i tych niemiłych incydentów najlepiej już zakończyć. Już dziś nowa kolejka gdzie Juve powinno odnieść pewne zwycięstwo. Roma też powinna wygrać :twisted:
Też tak myśle Łukasz, ale zawsze znajdzie saię ktoś taki jak Lily że znowu zacząć :?

<LILI> Romanista pisze: Nie myślę że Totti to ideał tylko ostatnio lubie się pokłucić z Fanami Juve ale postaram się zmienić. Ostatnio im lubie robic na złość a oni mi
Za to miały być wp :?
Teamgeist pisze:[...]
Witaj Kasior!

EDIT.
<LILI> Romanista pisze: W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka :wink:
A co ty myślisz że w Juventusie takich nie ma? pff. Jest, być może nawet więcej. Ibra był kuszpny przez Real i nie odszedł. Trezeguet był kuszony wielką kasą Chelsea i nie poszedł. O Del Piero chyba nie musze wspominać. Buffona też Real chciał ściągnąć. Zambrotta przez Chelsea. Camorc zarabia u nas grosze(jak na takiego zawodnika) i nie marudzi.
Może już lepiej nie pisz w tym temacie, bo je.iesz samymi głupotami :?

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 10:52

ossy pisze:LILI> Romanista napisał:
W Romie jest kilku zawodników którzy nie lecą za kasą bo darzą miłością swój klubnp: Tommasi<Totti ,De Rossi (chciał go Real a tam dostałby lepszą kasę ) i Chivu kuszony przez Mialn. A w Juve takich zawodników jest garstka :bo gdyby np: Ibra dostał lepszy kontrakt w Juve to podejrzewam że by przeszedł podobnie jak Treze gol , no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero . Nie biezcie ostatniego zdania jako napinka

A co ty myślisz że w Juventusie takich nie ma? pff. Jest, być może nawet więcej. Ibra był kuszpny przez Real i nie odszedł. Trezeguet był kuszony wielką kasą Chelsea i nie poszedł. O Del Piero chyba nie musze wspominać. Buffona też Real chciał ściągnąć. Zambrotta przez Chelsea. Camorc zarabia u nas grosze(jak na takiego zawodnika) i nie marudzi.
Może już lepiej nie pisz w tym temacie, bo je.iesz samymi głupotami

bez komentarza kłania się czytanie ze zrozumieniem
<LILI> Romanista pisze:no ale są i tacy co podejrezewam kochają Juve np. De Piero
wymieniłem jednego choć wiedziałem że ktoś wpomni o Buffonie tez o nim tak myślę mam dla niego wielki szacunek i jestem pełen podziwu dla jego Umiejętności Bramkarskich .
dobra pisze co myśle a tego mi nie zabronisz ty też piszezsz co myślisz od tego jest forum ... ale jeżeli ci to przeszkadza to dobra pomyśle nad poprawą ...

Chodzi mi o to żebyś pomyślał co piszesz bo my (czyt. Juventini) nie mamy wpływu na to co robią zawodnicy poza lub na boisku dlatego nie miej do nas pretensji jaki to nie jest Ibrahimovic bo tak czy inaczej nic nie zmienimy, a jak będziesz się denerwował to sam sobie pogorszysz sprawę bo w końcu nie wytrzymasz napięcia (wiem co mówię bo kształcę się na elektronika )

tu masz rację bo moje nerwy są ciniutkie jak nitka nie wiem czemu. Tak już mam długie lata :wink: :wink: :wink: :roftl3:

a co takiego wielkiego i wszaniałego zrobił dla Juve ty mówisz chyba o Del Piero

Tak naprawdę to nie zrobił nic bo strzelenie 16 bramek w pierwszy sezonie nie robi z niego gwiazdy. Mówię to na poważnie i nie ma w tym żadnej ironii. W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje. Asystuje? od tego są pomocnicy, ale fakt faktem Juve gra na wysokim poziomie i to mi nie przeszkadza dlatego jak Ibra chce się zapisać w historii Juve to musi grać na dużo większym poziomie bo narazie to zapisuje się w faulach i nie sportowych zagraniach. Alex zrobił w Juve swoje bo gra już od 93 roku, jeśli tyle będzie grał Ibra to inaczej będzie można pogadać. Jak narazie naszego Magika goni Trezeguet i bardzo dobrze mu idzie

no widzisz ty mi rację przyznajesz a pan Teamgeist (czyt.Kasiorek) mnie za to karci :lol: :D
ossy pisze:<LILI> Romanista napisał:

Nie myślę że Totti to ideał tylko ostatnio lubie się pokłucić z Fanami Juve ale postaram się zmienić. Ostatnio im lubie robic na złość a oni mi

Za to miały być wp

jeżeli ni poprawię a poprawiłem wyraz nie ???

Awatar użytkownika
Teamgeist
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Teamgeist » 05 lut 2006, 11:49

ossy pisze:Witaj Kasior!
Witam :P :wink:
<LILI> Romanista pisze:bez komentarza kłania się czytanie ze zrozumieniem
U Ciebie klania sie czytanie ze zrozumieniem :evil:
Tomusmc pisze:Tak naprawdę to nie zrobił nic bo strzelenie 16 bramek w pierwszy sezonie nie robi z niego gwiazdy.
Z calym szacunkiem ale gdyby nie te 16 bramek moze nie bylibysmy teraz aktualnymi mistrzami Włoch? To chyba takze sie liczy?
<LILI> Romanista pisze:wymieniłem jednego choć wiedziałem że ktoś wpomni o Buffonie tez o nim tak myślę mam dla niego wielki szacunek i jestem pełen podziwu dla jego Umiejętności Bramkarskich .
Chwala Ci za to. Mogles to napisac troche wczesniej to moze nie klocilibysmy sie teraz? Przynajmniej nie az tak bardzo.
Tomusmc pisze:W tym momencie to Ibra asystuje Trezeguet'owi i nie narzeka. Nam też to się podoba
Dlatego nie mozemy miec do niego pretensji ze strzela malo bramek. Chociaz trzeba przyznac ze narazie nie idzie mu zbyt dobrze.
Tomusmc pisze:W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje.
Jezeli zawodnikowi (jeszcze temu z ukochanej druzyny) nie idzie to trzeba go wspierac (w Naszym przypadku "duchowo" bo osobiscie nie da sie) a nie zaraz mowic ze wkurza Nas albo cos w tym stylu. Chlopak napewno sie stara zeby grac lepiej ale wiadomo ze jak sie czegos bardzo chce to czasami nie wychodzi.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 11:56

Teamgeist pisze:<LILI> Romanista napisał:
wymieniłem jednego choć wiedziałem że ktoś wpomni o Buffonie tez o nim tak myślę mam dla niego wielki szacunek i jestem pełen podziwu dla jego Umiejętności Bramkarskich .

Chwala Ci za to. Mogles to napisac troche wczesniej to moze nie klocilibysmy sie teraz? Przynajmniej nie az tak bardzo.
Myślałem o nim ale zapomniałem napisac

Teamgeist pisze:ossy napisał:
Witaj Kasior!

Witam
wiesz że i to konto mogą Ci zbanowac bo 2 kont nie można mieć :wink:
Teamgeist pisze:Tomusmc napisał:
W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje.

Jezeli zawodnikowi (jeszcze temu z ukochanej druzyny) nie idzie to trzeba go wspierac (w Naszym przypadku "duchowo" bo osobiscie nie da sie) a nie zaraz mowic ze wkurza Nas albo cos w tym stylu. Chlopak napewno sie stara zeby grac lepiej ale wiadomo ze jak sie czegos bardzo chce to czasami nie wychodzi.

Jeżeli nie wychodzi to powinien próbowac dalej niekiedy tak robi a niekiedy juz mu nerwy puszczają
Teamgeist pisze:Z calym szacunkiem ale gdyby nie te 16 bramek moze nie bylibysmy teraz aktualnymi mistrzami Włoch? To chyba takze sie liczy?
Na pewno ni bylibyście bo Milan z Juve o Mistrza walczyli do samego Końca

Awatar użytkownika
Teamgeist
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Teamgeist » 05 lut 2006, 12:08

<LILI> Romanista pisze:Myślałem o nim ale zapomniałem napisac
Szkoda. Skleroza nie boli :wink: :P
<LILI> Romanista pisze:wiesz że i to konto mogą Ci zbanowac bo 2 kont nie można mieć
No to bedzie lipa :cry:
<LILI> Romanista pisze:Jeżeli nie wychodzi to powinien próbowac dalej niekiedy tak robi a niekiedy juz mu nerwy puszczają
Nie jednemu puszczaly nerwy. Mi kiedys tez. Po dobrej grze przychodzily mecze ze gralem fatalnie i sie "troche" wnerwialem ale kryzys za mna i oby tak bylo ze Zlatanem. On nie odpusci i bedzie caly czas probowal az wreszcie mu wyjdzie wspanialy mecz i potem potoczy sie wszystko idealnie. Tak mi sie wydaje :P
<LILI> Romanista pisze:Na pewno ni bylibyście bo Milan z Juve o Mistrza walczyli do samego Końca
:shock: Przyznales mi racje :wink: I za to powinnismy pamietac o Ibrze nawet gdy przeniesie sie do jakiegos innego klubu lub zakonczy kariere.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 lut 2006, 15:26

<LILI> Romanista pisze: bez komentarza kłania się czytanie ze zrozumieniem
Widziałem że napisałeś Del Piero. Ale napisałeś też Że Trezeguet poszedłby za kasą, a tak nie jest. I wymieniłem Ci jeszcze kilka przykładów.

<LILI> Romanista pisze: jeżeli ni poprawię a poprawiłem wyraz nie ???
Teraz spoko, myślałem że nazwałeś nas fajami :wink:

Teamgeist pisze:
ossy pisze:Witaj Kasior!
Witam :P :wink:
Jaki koleś :o jeszcze się przynaje

Koniec kłotni.

Składy na mecz:
JUVENTUS: Buffon, Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Mutu, Camoranesi, Emerson, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet.

A disposizione: Abbiati, Chiellini, Pessotto, Blasi, Giannichedda, Del Piero, Zalayeta.

Cholera :o Znowu Ibra wrócił do składu :? A Del Piero szło tak dobrze.
No nic
narazie 0-0
FORZA JUVE

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 15:36

ossy pisze:Koniec kłotni.

Jak widzisz pare postów napisano zanim sie przestaliśmy kłócić ale udało się nawiązać porozumienie :wink:

A co do składu Juve Ibra nie zasługuje na to Aby on Grał a Alex Siedział> W Końcu Alex prezentuje jak narazie wysoką i Równa formę

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 15:40

<LILI> Romanista pisze:A co do składu Juve Ibra nie zasługuje na to Aby on Grał a Alex Siedział> W Końcu Alex prezentuje jak narazie wysoką i Równa formę
Przetłumacz to Capello :roll: chociaż bardzo często wygrywaliśmy mając taki atak bo Ibra asystował Trezeguet'owi to jednak wolał bym w pierwszej jedenastce zobaczyć naszą legendę. Trener bierze pod uwagę także treningi, a kto wie jak tam grają. Ważne żebyśmy wygrali i żeby David ginił powoli Toni'ego, który pokonał właśnie bramkarza Lecce :roll: :wink:

p.s. Teamgeist zbanowany. Pozdrawiam

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 05 lut 2006, 15:47

Tomusmc pisze:p.s. Teamgeist zbanowany. Pozdrawiam
widze że mu modzi nie popuszczą :lol:
Tomusmc pisze:Przetłumacz to Capello chociaż bardzo często wygrywaliśmy mając taki atak bo Ibra asystował Trezeguet'owi to jednak wolał bym w pierwszej jedenastce zobaczyć naszą legendę. Trener bierze pod uwagę także treningi, a kto wie jak tam grają. Ważne żebyśmy wygrali i żeby David ginił powoli Toni'ego, który pokonał właśnie bramkarza Lecce

Może Capello wie co robi , może sadzaniem na ławe próbuje wywołać w nim sporotową złość co Może mu pomóc w utrzymywaniu Formy. Jeżeli o to chodzi Capello to powinien tak robic również z Ibrą

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 15:53

Ibra to pupilek Capello tak samo jak Blasi, ale całe szczęście Fabio zrozumiał, że ten drugi w pomocy jest bezużyteczny. Jak już powiedziałem niech trener robi co chce byle wynik był na plus dla nas. Teraz nasze szanse się zwiekszyły bo Muntari po dwóch minutach od otrzymania żółtej kartki wyleciał z boiska. Coś piłkarze Udinese nie potrafią zapanować nad emocjami bo to jest nie pierwszy raz kiedy w tym sezonie którys z piłkarzy dostaje czerwień. Don Fabio musi teraz powiedzieć piłkarzom w szatni parę słów na odwage bo wynik mi się nie podoba. Udinese gra poniżej oczekiwań i jest spokojnie do ogrania.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 lut 2006, 15:56

Tomusmc pisze: Przetłumacz to Capello :roll: chociaż bardzo często wygrywaliśmy mając taki atak bo Ibra asystował Trezeguet'owi to jednak wolał bym w pierwszej jedenastce zobaczyć naszą legendę. Trener bierze pod uwagę także treningi, a kto wie jak tam grają. Ważne żebyśmy wygrali i żeby David ginił powoli Toni'ego, który pokonał właśnie bramkarza Lecce :roll: :wink:
Może na treningi lepiej gra Ibra, ale kogo to obchodzi? Bo mnie gówno.
Liczy się jak grają w meczach, a tu nie ma wątpliwości kto jest lepszy. Treze też potrafi strzelać przy Del Piero, udowodnił to tydzień temu. Zaraz będzie druga połowa, i mam nadzieje ży wybiegdnie Pinturicchio :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”