Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Teamgeist
Tak - jestem nabijaczem
Reputacja: 0

Post autor: Teamgeist » 05 lut 2006, 11:49

ossy pisze:Witaj Kasior!
Witam :P :wink:
<LILI> Romanista pisze:bez komentarza kłania się czytanie ze zrozumieniem
U Ciebie klania sie czytanie ze zrozumieniem :evil:
Tomusmc pisze:Tak naprawdę to nie zrobił nic bo strzelenie 16 bramek w pierwszy sezonie nie robi z niego gwiazdy.
Z calym szacunkiem ale gdyby nie te 16 bramek moze nie bylibysmy teraz aktualnymi mistrzami Włoch? To chyba takze sie liczy?
<LILI> Romanista pisze:wymieniłem jednego choć wiedziałem że ktoś wpomni o Buffonie tez o nim tak myślę mam dla niego wielki szacunek i jestem pełen podziwu dla jego Umiejętności Bramkarskich .
Chwala Ci za to. Mogles to napisac troche wczesniej to moze nie klocilibysmy sie teraz? Przynajmniej nie az tak bardzo.
Tomusmc pisze:W tym momencie to Ibra asystuje Trezeguet'owi i nie narzeka. Nam też to się podoba
Dlatego nie mozemy miec do niego pretensji ze strzela malo bramek. Chociaz trzeba przyznac ze narazie nie idzie mu zbyt dobrze.
Tomusmc pisze:W tym sezonie nie strzela bramek i to mnie denerwuje.
Jezeli zawodnikowi (jeszcze temu z ukochanej druzyny) nie idzie to trzeba go wspierac (w Naszym przypadku "duchowo" bo osobiscie nie da sie) a nie zaraz mowic ze wkurza Nas albo cos w tym stylu. Chlopak napewno sie stara zeby grac lepiej ale wiadomo ze jak sie czegos bardzo chce to czasami nie wychodzi.

Wróć do „Włochy”