Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lut 2006, 12:58

-=MiC=- pisze:Jeden z lepszych meczow Chelsea w Premiership

No cos w tym jest :)

Bo 20 minutach dzwoni do mnie ziomek i mówi widzisz Chelsea ? bo ja nie - i faktycznie byli tłem dla The Red's - ja do niego z przekasem to taktyka od 30 zaczynaja grać :lol: pierwszy rzut rozny i ... Gallasa na 1;0 :!:

Mecz był bardze zaciety i ciekawy. Mimo że Chelsea na początku nic nie grała. Ten sędzie boczny wykazał się max cierpliwościa i sprawny okiem bo sie praktycznie nie mylił. Druga połowa znacznie ciekawsza. Bramka Crespo nie uznana - cudo jak Mancini nie dawno w meczu Parma - Roma take kąśliwe loby na pełnym luzie - cudo :lol: Ta uznana tez ładna bo trudno było ja zmieścic po długim i to lewa nogą....

Mało widoczny Lampard, słabo Essien. Ale za to defensywa Chelsea jak w transie. Terry znów czyścił aż miło. Udany wreście mecz Carvalho. Robben czasami na siłe mieszał a szkoda. Crespo pokazał że gra sam na sam jest dla nie woda na młyn. Ale bardzo szkoda że mu nie uznali tej bramki lobem. A wczesniej strzelił tez bramke tylko tam był na 100% spalony. W sumie Hatrick :!: ale tylko jedna uznana :lol:

W The Red's Steven szarpał. Xabi tez próbował cos grać - słaby mecz Kewella czy potem Lusia Garci. Crouch nie dostawał piłek na nos. Wiec trudno mu było. Wogóle taktyka jaka obją Benitez było dziwna i nie zrozumiała a ustawianie już całkiem... Risse w pomocy i to tan bardzie w środku :roll:

Reina ? no tak wszedł w Gudjohnsena brutalnie ale gdymy wcześnie sędziowe widzieli zagranie ręka przez Islandczyka nie było by tematu... Kąsną piłke do boku co było nie free... żenada :(

Potem jeszcze starcie Reiny z Robbenem i sie uzbierało. Ciekawe co mu powiedział :roll:

Pamietajcie że jest jeszcze Scott Carson .... który cześciej siedział na ławce Liverpoolu niz Jurek :roll:

Wróć do „Anglia”