Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 01 lut 2006, 18:35
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alma_Blanca » 06 lut 2006, 10:38
Alma_Blanca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 lut 2006, 10:55
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 11:14
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 lut 2006, 18:46
<LILI> Romanista pisze:...Barca ( Chyba że i oni dokonają kilku poważnych wzmocnień choć coraz częściej ostatnio mówi się o zadłużeniu klubu)...
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 06 lut 2006, 18:52
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 lut 2006, 19:01
A ja widzę co najmniej trzechyazid^ pisze:Sądzę, iż w tegorocznym oknie transferowym "crackiem" może być Henry, a reszta ew. wzmocnień będą to ewentualne uzupełnienia drużyny, gdyż na chwilę obecną nie widzę żadnego klasowego piłkarza z Europy, którą mogłby wygryźć kogoś z podstawowej "11" FCB
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 06 lut 2006, 19:09
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 19:16
janiofcb pisze:
<LILI> proszę Cię, nie wypisuj takich bzdetów Jeżeli "ostatnio" o czymś się mówi, to co najwyżej o wychodzeniu Barcy z długów Gasparta Blaugrana notuje ciągły wzrost dochodów, przewyższający jednocześnie nieunikniony wzrost płac. Gdyby w dodatku doszło do podpisania umowy sponsorskiej na reklamy na koszulkach to sytuacja finansowa Barcelony byłaby lepsza niż za najbardziej tłustych lat...
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 lut 2006, 19:30
<LILI> Romanista pisze:No i o tym że piłka Hiszpańska staje się coraz słabsza co jak dla mnie jest śmieszne Rolling Eyes
no i Real pewnie jak zawsze kupi jakąś gwiazdę byle by była byble by było nazwisko a powinni inwetować w utalentowaną młodzież i kupować takich piłkarzy jak np . Tevez a nie kapryśny Cassano który podejrzewam po sezonie będzie chiał odejść bo grzeje ławę no chyba że mu Real kasą sypnie co Cassano lubi to zostanie.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 19:35
bagg pisze:Żyjesz sterotypami. Bo kiedy Real kupił jakąś 'gwiazdkę', która nic nie wniosła do klubu? Bo chyba mi nie powiesz, że Robinho? On będzie wielki(ma potencjał, a ja mam nadzieje, że go wykorzysta), a w tej chwili gra dobrze(b.dobrze?), a moze byc jeszcze lepszy. Jeśli chodzi o 'gwiazdki w Realu' to od razu nachodzi na myśl Beckham. Otóż nie, on w MU grał świetnie...w Realu przygasł, ale też nie jest jakoś tragicznie. Jak dla mnie sterotyp Realu jako nie klubu, a 'maszynki do kupowania gwiazdeczek' jest wymysłem idiotycznej prasy i niedoinformowanych kibiców, nie Lili ?
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 lut 2006, 19:47
<LILI> Romanista pisze:No ale spójrz na Cassano który prawie nie gra
<LILI> Romanista pisze:to po co im on po co chcą kolejnegoi napastika Ibre?????Mają ich już od pierona
<LILI> Romanista pisze:niech kupią lepiej obrońce i zastępcę dla Beckhama który nie radzi sobie w PD
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 19:53
bagg pisze:LILI> Romanista napisał:
No ale spójrz na Cassano który prawie nie gra
To było do przewidzenia. Nie wiem dokładnie jak wyglada sytuacja kadrowa u Królewskich, ale Cassano miał przyjść, aby zastąpić na parę meczów Ronaldo i sprawić by było więcej opcji w ataku(poprawcie mnie jesli sie myle, ale tak mi sie wydaję).
bagg pisze:Pewnie, bo to wszystko takie łatwe. Obronców kupili bodajże dwóch i to nie byle jakich. Owszem trzeba znaleźć jeszcze kogoś na tę formacje, ale IMHO dla Realu priorytet to teraz defensywny pomocnik.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 lut 2006, 20:15
No coś w tym stylu. Wydaje mi się że jakby Cassano zawsze strzelał co wchodzi z ławki to by grał w pierwszej 11. Real odrazu chciał z tego zawodnika zrobić 2 Ronaldo co w każdym meczu bramkę strzela nie udało mu się ale nie można go skreślać po 3-4 meczach:)bagg pisze:To było do przewidzenia. Nie wiem dokładnie jak wyglada sytuacja kadrowa u Królewskich, ale Cassano miał przyjść, aby zastąpić na parę meczów Ronaldo i sprawić by było więcej opcji w ataku(poprawcie mnie jesli sie myle, ale tak mi sie wydaję).
Nie był bym taki pewny Capello jeżęli od następnego sezonu będzie trenował Real to mógł dać taki warunek w co i tak mi sie za bardzo wierzyć nie chce. Real się z Fabio Capello kontaktował...bagg pisze:Wierzysz we wszystko co piszę prasa? Przecież to normalne, że przypisują Realowi każdego sławnego piłkarza. A akurat w sprawie Ibry zarząd Realu ponoć zaprzeczył o jakimkolwiek zainteresowaniu.
Beckham ostatnie mecze ma bardzo dobre i bardzo dobrze sobie radzi od początku roku. Cicinho + Beckham idealna para zawodników na prawą stronę<LILI> Romanista pisze:niech kupią lepiej obrońce i zastępcę dla Beckhama który nie radzi sobie w PD
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 06 lut 2006, 21:14
yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio