Widze ze coraz wiecej ludzi zaczyna ogladac mecze Realu, to mi sie podoba.barti-bartek pisze:a ja oglądałem ten mecz i Real cały czas przeważał na boisku
To ze Real przewazal na boisku to jest chyba normalne. Wynika to z samego wyniku. bleble. Ta przewaga byla wielka, bo nie pamietam zadnej dobraj akcji Espanolu w skrocie. Moze znowu sie spotkamy, tzn. Real z Espanolem w Pucharze Krola. Jesli Katalonczycy wygraja z Depor i Real z Zaragosa.
A ja sie bede cieszyl jak Polacy przegraja "tylko" 2:0 z Niemcami na Mundialu.yazid^ pisze:bo nawet remis na Mestalla z Valencią jest jak zwycięstwo
Dwie bardzo dobre druzyny ktore sa na 2 i 3 miejscu w tabeli i ktorych dzieli roznica jednego punka i ktore walcza z Barcelona o tytul, mialyby sie cieszyc z remisu jak ze zwycieztwa.
A jak wszystkie je zremisujemy, to co, bedzie "naprawdę dobrze"? Teraz nalezy myslec tylko o 3 punktach w kazdym meczu, bo inaczej nie da sie dogonic Barcelony, druzyny ktora przegrala tylko dwa mecze w lidze.Przed nami kilka bardzo trudnych spotkań i jeżeli nie przegramy(..) to może być naprawdę dobrze.