Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 13

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lut 2006, 22:19

Chyba trzeba zacząć WOJNE między kibicami bo to juz niedlugo :D :D
Juve to przegraaaaaaaaaaaaaaa cocby dla tego że
gra przed 80 tyś a nie jak zawsze przed 15 tyś
Mogą nie wytrzymać napięcia :lol: co bylo widać w mecz z Milanem
Dobra żarty na bok mówmy poważnie :D
MOim skromnym zdaniem Juve nie ma szans na San Siro z INTEREM :D
INTER To wygra jestem przekonany moge postawić każde pieniądze na wygraną naszej UKOCHANEJ drużyny :twisted:

{ CO ROBI Z CZŁOWIEKA MILOŚĆ DO DRUŻYNY :lol: :lol: }

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lut 2006, 22:29

Spokoje, jeszcze przed nami bardzo trudny wyjazd do Florencji i na nim trzeba się skupić. Na napinkę przedmeczową jeszcze przyjdzie czas :D

PS :arrow: Można chyba wyzerować ankietę.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2006, 22:36

Zico ma racje ta kolejka w środe będzie miała max znaczenie. A Inter gra trudny wyjazd. Także chyba jeszcze nie czas :P Sam byłem w tym temacie dzisiaj i miałem cos napisać :P

Może by który jakomś zapowiedź walną :roll: :wink: sonda sonda ale jakaś wstawka :]

vieris pisze:gra przed 80 tyś a nie jak zawsze przed 15 tyś

To bedzie mega plus Inter niech tylko na Giuseppe Meazza zasiądzie komplet :] A to raczej pewka :]

Jak sytauacja kartkowa ? ktoś musi podwójnie uważać w środe ? :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lut 2006, 22:47

Nowa ankieta wstawiona ;) już w ten weekend czeka nas kolejny mecz na szczycie. W tym sezonie Inter z Juventusem spotkali się raz (licząc Serie A bo w Superpucharze Bianconeri przegrali 1:0). Wygrali gospodarze 2:0, teraz mecz będzie na San Siro. Liczę, że Viola zabierze punkty (najlepiej 3 ;) ) Interowi bo wtedy będzie można podejść do meczu na SS bez podniesionego poziomu adrenaliny. Jeśli wszystko pójdzoe po myśli Nerazzurrich to strata do lidera może się zmniejszyć tylko do pięciu punktów :shock: Liczę, że będzie dobrze. Pogadamy jeszcze przed meczem :P Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lut 2006, 22:49

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak sytauacja kartkowa ? ktoś musi podwójnie uważać w środe ?
Sprawdziłem jak to wyglądało przed meczem z Chievo – zagrożeni byli: Cambiasso, Samuel, Stankovic, C.Zanetti W meczu karki dostali Cordoba i Burdisso i nie wiem jak to u nich teraz wygląda. Na pewno Cuchu, Samuel i Deki będą musieli bardzo uważać bo jakby nie patrzeć do kluczowi zawodnicy.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Może by który jakomś zapowiedź walną
Może ktoś bezstronny ?:P Nie no żartuje ale ma to przyjdzie czas jeszcze bo teraz Violka czeka :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2006, 23:02

Aha to widze że zbadałeś sprawe Zico :wink: No to nie za ciekawie mecz z Viola i zagrożeni kluczowi gracze. Oczywiscie żaden z nich nie musi postać kartki :wink: Ba nawet może jakaś korekta zapobiegawcza ? Matrix za Samuela na Viola ? Cesar za Stanko ? :roll: taz tak można :wink:

A patrzyłeś w ekipie Capello jak to wygląda ? La Gazzatta ?

Zico_FCI pisze:Może ktoś bezstronny ?
Kto ja :roll: w sumie czemu nie moge coś napisać :wink: statystyki i inne tego tylu sprawy mam w bibli :wink: A i swoje zdanie ma na temat tego meczu :] ale zobaczymy ...

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lut 2006, 23:07

Ostatnimi czasy gra Juve mnie nie przekonuje, tak jak systematyczność w zwycięstwach Interu.No, ale jeszcze po drodze będzie Viola, trudny wyjazd, w którym zobaczymy, co potrafi teraz Inter.Mimo, że Viola w rundzie rewanżowej gra bez tego polotu, co wcześniej, to na swoim obiekcie straciła punkty tylko raz i to minimalnie z Juve (1:2).Ciekawy mecz, bardzo...jeżeli Inter nie straci kartkowiczów i wygra na Artemio F. , to wydaje mi się, że będzie faworytem.W pierwszym meczu Juve było zdecydowanie górą, ale teraz to Inter jest na fali, przy korzystnym układzie w tygodniu, może zbliżyć się już niebezpiecznie do Juve.Sam jestem ciekaw, mimo wszystko wolę zwycięstwo Juve, bo można by się zbliżyć do Interu, z drugiej strony chciałbym, żeby walka o Scudetto była ciekawsza, nawet jeśli miałoby się to odbyć bez Milanu :cry: .

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 07 lut 2006, 15:09

Uchi_ nieprzekonująco?! Sędzia sędzia i jeszcze raz sędzia!

Macie wyniki ostatnich 3 spotkan Juve:
5 lutego 2006
Juventus Udinese 1 : 0
29 stycznia 2006
Ascoli Juventus 1 : 3
22 stycznia 2006
Juventus Empoli 2 : 1

Kto oglądał skrót meczu Juve-Udine wie o co chodzi Cannavaro faul w polu karnym Del Piero na metrów spalonym ale trudno sędzia im pomaga to my wygramy na boisku!!

Inter wygrywa z Juventusem i strata wynosi 5 pkt, Juventus przegrywa z Milanem(MAM NADZIEJE)my wygrywamy w tej kolejce 2pkt ale to tylko gdybanie moze byc ze oni wygrają i my Bye Bye!

Zaza i Zico macie racje ta kolejka będzie miała kolosane znaczenie!

Sytuacja dyscyplinarna w Interze nie jest za ciekawa, Oto zagrożeni:
Burdisso, Cambiasso, Samuel, Stankovic, C.Zanetti

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 lut 2006, 15:47

Uchi_ nieprzekonująco?! Sędzia sędzia i jeszcze raz sędzia!

Frustra, frustrat i jeszcze raz frustrat !
BartekTS pisze:to my wygramy na boisku!!

I jeszcze do tego marzyciel :P

Co do meczu to jakoś się specjalnie nie obawiam. Przegramy? Trudno, aczkolwiek wydaję mi się to mało prawdopodobne.

BartekTS pisze:Macie wyniki ostatnich 3 spotkan Juve:

A co one niby mają do tego? To jest taki mecz, w którym ostatnie spotkania się nie liczą. Tutaj jest dodatkowa motywacja.

BartekTS pisze:Inter wygrywa z Juventusem i strata wynosi 5 pkt, Juventus przegrywa z Milanem(MAM NADZIEJE)my wygrywamy w tej kolejce

Baaardzo optymistyczna wersja ;)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lut 2006, 15:51

bagg pisze:Baaardzo optymistyczna wersja
Baaardzo realna wersja :wink:

Inter może spokojnie wygrać z Juve tak samo jak i Milan może być równieć odwrotnie :P Mam nadzieje że Interowi uda się dogonić Starą Dame. Kibice Juve są zbyt pewni... a niektórzy juz nawet przypisali sobie mistrzostwo :?

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 07 lut 2006, 16:06

Jak dla mnie Inter powienien wygrać ten mecz trzyma ostatnio formę i jakoś mu leci , A Juve ostatnie mecze troszkę kiepko Z Udine tylko 1-0 ( Roma 4-1 bez Napoadziorów) no i ostatni mecz ja wiemy bardzo kontrowersyjnie ale cóż . To Inter ma przewagę psychiczna bo nikt po nich nie jedzie a Po Juve prawie każdy za ostatni mecz mam NAdzieję że Inter to wykorzysta. :D
Obstawiem 2-0 dla ninteru lub 1-0 kto strzeli nie wiem :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2006, 16:14

bagg pisze: Frustra, frustrat i jeszcze raz frustrat !
Piszesz o sobie :?:
bagg pisze:
BartekTS pisze:
to my wygramy na boisku!!
I jeszcze do tego marzyciel Razz
Inter nie zawsze wygrywa, ale jak wygrywa zawsze na boisku.Nigdy za zielonym stolikiem.
bagg pisze:Baaardzo optymistyczna wersja
Gdyby nie szanowny pan sędzia było by juz tylko 6 pkt. więc nic nie jest pewne.A kibice Juventusu juz po pierwszych kolejkach zapisali sobie kolejny mistrzowski tytuł.
Inter gra teraz 2 trudne mecze jeśli straci punkty to może zapomnieć o mistrzostwie, jeśli jednak zdobedzie komplet punktów to Juve zacznie grac pod presja i ich sytuacja może zmienic się o 180 stopni.Tymbardziej że jeszcze zostało wiele kolejek do końca i wiele trudnych meczy dla obu ekip.Nie zapominajmy także o Milanie który może wreszczie powróci do formy.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 lut 2006, 16:33

Łukasz[ACM] pisze:nter może spokojnie wygrać z Juve tak samo jak i Milan może być równieć odwrotnie

Takie mecze rządzą się własnymi prawami. Chociażby ostatni mecz między Juve a Milanem gdzie to Stara Dama była 'na fali', a jak się skończyło każdy wie ;)

Babel pisze:Piszesz o sobie

Nie, o BartkuTS.

Babel pisze:Inter nie zawsze wygrywa, ale jak wygrywa zawsze na boisku.Nigdy za zielonym stolikiem.

To są jakieś pomówienia? Macie śmieszne teorie. Za prowokacje miały być WP !? Bo to jest IMO jawna prowokacja...Juve nic nie udowniono.

Babel pisze:Gdyby nie szanowny pan sędzia było by juz tylko 6 pkt. więc nic nie jest pewne

Gdyby, gdyby gdyby...

Babel pisze:.A kibice Juventusu juz po pierwszych kolejkach zapisali sobie kolejny mistrzowski tytuł.

Pewnie. Ja to już w ogóle przed sezonem zapisałem kolejny tytuł :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2006, 16:52

bagg pisze:. Za prowokacje miały być WP
Za OT też powinny być. Niewątpliwie twój post spełnia wszystkie wymagania
bagg pisze:Juve nic nie udowniono.
Już nawet obraz z meczu Ci nie wystarcza. Jako dowód moze posłużyc mecz Juvetus - Udinese. Jeden błąd może sie wydarzyć, ale kilka. Nie uwierze że sędziowie nie przechodzą testów które weryfikują ich zdolności psycho-motorycznych do pracy w tym zawodzie.
bagg pisze:Macie śmieszne teorie
Frustrat, frustrat i jeszcze raz frustrat

Koniec OT nie chce zaczynać niepotrzebnych dyskusji

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 07 lut 2006, 17:25

Witam !!! Dzieki Lakier :!: ufff ,ale tutaj gorąco :lol:

Na linii Inter - Juve jest tak goraco jak kiedys na linii Moskwa - Waszyngton :lol: I dobrze 8)

Działacze Interu ,ogli by nie przesadzac ,krzycza i płaczą w TV jacy to są pokżywdzeni ,a jak sędziowie mylą sie na ich korzysc to all is OK :lol: co za....

Nie ma sie co martwiec wynikiem ,Inter jutro gra z Viola na wyjyjezdzie wiec luzik 8)

Wynik na SS :roll: remis jak nic :!: pewka :wink:

P.S tylko mi tak wolno chodzi forum :roll: :?: Pozdro chłopaki :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”