Dlatego nie mam telewizora. Chyba nic bardziej nie ogłupia.
Lis ostatnimi laty mocno się zmienił, ale tu powiedział prawdę i tak jest do dzisiaj.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 04 mar 2023, 16:30
Dlatego nie mam telewizora. Chyba nic bardziej nie ogłupia.
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 mar 2023, 16:31
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 mar 2023, 16:36
Telewizor ogłupia? Ciekawe stwierdzenie. Przecież nikt nie zmusza do oglądania TVP/TVN czy innych wiadomości. Nigdy nie rozumiałem tego podejścia, że telewizja ogłupia. Ja oglądam sport, film jak się trafi i nie muszę łykać tej politycznej papkiRealista69 2.0 pisze: ↑04 mar 2023, 16:30Dlatego nie mam telewizora. Chyba nic bardziej nie ogłupia.
Tomusmc

Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 mar 2023, 16:48
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 04 mar 2023, 17:16
Zgoda - pod warunkiem, że będziesz potrafił uzasadnić dlaczego w materiale pojawiła się choćby informacja ile lat ma siostra ofiary. Bo z mojej perspektywy jedyny powód do takiej informacji (niejedynej zresztą), to działanie z premedytacją aby wskazać kim była ofiara.MazurXIII pisze: ↑04 mar 2023, 16:08No nie kochani. Śmierć chłopaka to tragedia, ale zwalanie tego na PiS to już przegięcie. Po pierwsze - takie sprawy należy jak najbardziej nagłaśniać - to, że pedofilem jest prominentny polityk/działacz PO, PiS czy jakikolwiek inny - to powinna być wiedza ogólnie dostępna. Coś jak ksiądz pedofil jak co do niektórych trafia argumentacja. Po drugie - mamuśka zamiast bawić się w karierę polityczną powinna zrobić WSZYTKO, by zapewnić dzieciakowi odpowiednią opiekę. Nie trzeba być geniuszem, by wiedzieć jak to się może skończyć, abstrahując od tego, że takie ścierwo wpuściła w bliski krąg rodzinny. Ale winny PiS. Pedofil z PO. Sprawę pod dywan zamiatało środowisko PO.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 04 mar 2023, 17:23
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 mar 2023, 17:27
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: firmino » 04 mar 2023, 19:53
firmino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 mar 2023, 19:56
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 mar 2023, 20:02
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 mar 2023, 20:09
Chlopaczek
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 mar 2023, 20:29
Jeszcze raz apeluje o ciszę nad tą trumnąChlopaczek pisze: ↑04 mar 2023, 20:09Rafal A. Ziemkiewicz jak zwykle w punkt i w imie chrzescijanskich wartosci tak chetnie deklarowanych przez tamta strone.
Maszyna propagandowa dziala znakomicie dobrze ze dorwali tego PEDOFILA ZWIAZANEGO Z PO ktory juz siedzial w wiezieniu.
masacra
masacra
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio