Tak w tajemnicy powiem Ci, że już miałem Ci wlepiać WP za te posty w zbiorczym Juve, ale w porę zauważyłem, że kolega po fachu mnie uprzedził. Gdyby nie od niego, dostałbyś je ode mnie, więc kolega ma moje poparcie. Nie będę się jednak wypowiadał w imieniu Piwusa, jak będzie, to wyjaśni.
Co do poziomu wypowiedzi takich czy innych użytkowników... Nie Tobie to oceniać
Całkiem KULTURALNIE zapytałeś mnie teraz na PW (w związku z moją wypowiedzią: uważam, że ciężko pracujesz na swoje WP od jakiegoś czasu) czy "nawet prawda jest karalna?" Wybacz, że odpowiem tu, a nie ma PW, ponieważ chcę skierować swoją odpowiedź również do innych użytkowników. Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko.
Otóż prawda nie... inna sprawa, że Ty (często Wy- czyt. inni użytkownicy) przeważnie masz swój rodzaj prawdy... często nie mający nic wspólnego z prawdą
Po 1. Nie ważne czy obrażasz niedzielnego, insekta (nie wiem jakie tam jeszcze kategorie masz) czy też wzorowego użytkownika. Jeśli jesteś za równością, to chyba nie chciałbyś być ponad nią...
Po 2. Nawet w powyższym poście, nie powstrzymałeś się od prowokacji... Co mecz Juve ma do Moderatorzy - ocena pracy?? Masz mnie za debila?? Chyba mijamy się z celem tej dyskusji
Mam nadzieję, że mnie zbytnio nie poniosło. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.