Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 07 lut 2006, 2:50

Co do strony głównej, cóż... nie my robimy tam bałagan :roll: A staramy się uprzątać go jak się da. Zapewniam Cię, że cieżko jest walczyć z chmarą niewychowanych, zakompleksionych małolatów, która wpada powyzywać z każdego ze swoich 10 kont. Ale oczywiście na końcu się okazuje, że oni wszyscy są niewinni :roll: Ale nie będe narzekał, taka praca. Bez urazy... :roll: Staramy się. Nie uwieżysz nawet ile razy można zbanować jednego i tego samego użytkownika w ciągu dnia :lol:

Tak w tajemnicy powiem Ci, że już miałem Ci wlepiać WP za te posty w zbiorczym Juve, ale w porę zauważyłem, że kolega po fachu mnie uprzedził. Gdyby nie od niego, dostałbyś je ode mnie, więc kolega ma moje poparcie. Nie będę się jednak wypowiadał w imieniu Piwusa, jak będzie, to wyjaśni.

Co do poziomu wypowiedzi takich czy innych użytkowników... Nie Tobie to oceniać :roll: Prędzej czy później, każdy dostanie to, na co zapracował (rangi, WP, ban... w miarę możliwości, bo przecież nikt nie jest doskonały). Ty masz pilnować siebie, nie jesteś od resocjalizacji innych. Twoja ewentualna 'pomoc' powinna kończyć się na kliknięciu niebieskiego kwadracika. NIE TY JESTEŚ OD WYMIERZANIA KARY :!:

Całkiem KULTURALNIE zapytałeś mnie teraz na PW (w związku z moją wypowiedzią: uważam, że ciężko pracujesz na swoje WP od jakiegoś czasu) czy "nawet prawda jest karalna?" Wybacz, że odpowiem tu, a nie ma PW, ponieważ chcę skierować swoją odpowiedź również do innych użytkowników. Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko.

Otóż prawda nie... inna sprawa, że Ty (często Wy- czyt. inni użytkownicy) przeważnie masz swój rodzaj prawdy... często nie mający nic wspólnego z prawdą :roll: Nie Ty jesteś od rozliczania kogoś z wiedzy piłkarskiej, z tego czy ktoś ma dekoder czy go nie ma, ile obejrzał meczy............... można wymieniać w nieskończoność.

Po 1. Nie ważne czy obrażasz niedzielnego, insekta (nie wiem jakie tam jeszcze kategorie masz) czy też wzorowego użytkownika. Jeśli jesteś za równością, to chyba nie chciałbyś być ponad nią... :> Często naginasz regulamin, doskonale o tym wiesz ale radzę bacznie obserwować granicę, bo również balansujesz ;) my to widzimy i jak wspomniałem, cierpliwość się kończy- 'podobnie jak w związkach piłkarskich' :roll: :lol:

Po 2. Nawet w powyższym poście, nie powstrzymałeś się od prowokacji... Co mecz Juve ma do Moderatorzy - ocena pracy?? Masz mnie za debila?? Chyba mijamy się z celem tej dyskusji :roll: Nie ważne o czym jest temat, prawie w każdym swoim poście walisz teksty, że Juve to drukarze, Juve kupiło Koke, a fani Juve to... :roll: Myślisz, że to kogoś bawi?? Bynajmniej nie nas- moderatorów. Za każdy teks typu: 'drukarze', 'oszuści', 'koksy', 'ćpuny' itp. będę Tobie (i każdemu innemu użytkownikowi) dawał WP i każde jedno rzeczowo uzasadnię. Poki nie ma dowodów dawania pieniążków, prawomocnych wyroków, Twoje teksty są pustymi i bezpodstawnymi oskarżeniami obrażającymi klub i kibiców. Swoją frustrację odnośnie tego czy innego meczu, poziomu sędziowania itd można wyrazić również w kulturalny sposób, bez wyzwisk i za to nikt nie będzie karał. Poza tym Agnieszka jakiś czas temu napisała, że za każdą prowokację będą WP. Nie chce mi się teraz tego szukać ale jeśli 'nie pamiętasz', to daj znać, znajdę to dla Ciebie. Nie poruszaj już tu dyskusji o Juve, sędziach itd, bo to nie jest odpowiedni temat. Zapytałeś, tu jest moja odpowiedź. I jeszcze raz przepraszam, że nie na PW :rozga:

Mam nadzieję, że mnie zbytnio nie poniosło. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

Wróć do „Wracając Do Meritum”