Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 11 lut 2006, 23:37

Akurat co do rundy jesiennej trzeba przyznać, że przez konflikt nie ma co oceniać, ale ogólnie przez ostatnie lata, na (L)egii zawsze oprawa jest fenomenalna ;) Żyleta - wiadomo, najwierniejsi polscy fani, czasami jest taki szoł, że nie można uwierzyć ze to mecz...no i Hadaj, człowiek generalnie fenomenalny, takiego spikera trudno znaleźć....szkoda tylko tego konfliktu, bo piłkarzom to napewno nie pomogło. O kibicach Legii niestety oczywiście nie można powiedziec samych dorych słów. Trzeba przypomnieć incydenty chociażby na Torwarze z pobiciem kibiców Legii...przez kibiców Legii :/ Żenada totalna, tych kilku, kilkunastu idiotów zrobiło coś co zdarzyć się nie może !! "Tylko szmata bije brata" i tego się trzymajmy, za niektórych 'kibiców' Legii trzeba się wstydzić, ale Ci prawdziwi fani są bezapelacyjnie najlepsi w Polsce.

Potem jest Lech, Pogoń, Wisła, Korona....najbardziej ciekawi mnie postawa na wiosne kibiców "Portowców". Jak wiadomo wielu pseudokiboli to rasiści, ciakwe jaka będzie rekacja na Canarinhos w Szczecinie.

Generalnie doping w Polsce jest na najwyższym poziomie. Brakuje tylko jednego...stadionów :/ Ale mam nadzieję, że to się zmieni w jak najszybszym czasie :) Korona juz ma niezły stadion, chociaż według mnie, jego pojemność jest zdecydowanie zbyt mała. Wisła ciągle swój rozbudowuje, ale czy to ma sens, nie wiem. Chyba lepiej zamiast ciągłego dobudowywania trybun, zbudować nowy od podstaw, ale cóż....wiadomo Krakusy :P
Na Legii stadion ma być zacząć budowany już w tym roku, ale szczerze mowiąc wątpie w to :( Kto by wierzył politykom :P Chociaz liczę na to, że juz niedługo na mecze Legii będzie przychodzić po 40000 widzów :) Trzeba tylko chcieć :) ( i obniżyc ceny biletów :P ).

A tak wogóle to taki temat chyba już gdzieś był :P :P :P :P

Wróć do „Polska”