Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 lut 2006, 11:14

Ja odejde troche od meczu - choć mam okazje teraz ogladać powtórke. Tak jak napisałem - mnie mecz nie zauroczył bo sytuacji było jak na lakerstwo. Wolne osłodziły ten mecz :P choc pozostał nie smak....

Ale co ciekawe i ważne od jakiegos czasu już to zauwazyłem że Inter ma wieksze kłopoty w ataku niz obronie :shock: W popszednim sezonie defensywa szwankowała - ale atak błyszczał. W tym na odwrót - Samuel i Cordoba trzyma defensywa w wryzach :P A atak kuleje ze hoho.

Adriano zawodzi ale jego nie może oceniać bo to taki napastnik który jak złapie forme to hoho. Ostatnio nie gra nic :!: Ale jak pokazuja liczby ma 12 bramek na koncie. Jak ktos powiedział on strzela bramki seriemi. Wiec tylko czekać az znów zatrybi. Wczoraj mnie zawidół bo jemu wróżyłem bramke meczu :P Jednak jak "dodamy" atak Adriano - ObaOba to wszystko co dobre ze strony Interu wychodzi z ... pomocy :]

Kolejne mecze pokazuje ze Martinsa nie może tłumaczyć "syndroma młosość" On za grosz nie ma snajperskiej sznuty. Wychodzi sam na sam po czym podpala sie. Tu szybkościa nie wygra. Głowa gra słabo. Co z tego że Stankovic czy Figo wrzuca z 15 piłek w pole jak nie ma kto ich stracać.

Brakuje atakowi Inter wyjadacza, snajpera który by mógł z zimną krwią kończyć te wrzuty i akcje. By może grac tylko na niego. Że bedzie miał dwie okazje i jedna wykorzysta. Martinsowi brakuje tyle to takiego gracza co Lecce do scudetto. Szybkośc to w tym wypadku "nic" Cruz to gracz o dwóch twarzach bo z ławki gra lepiej niz w podstawowym.

Co z Veronem ? mam nadzieje ze nic mu nie jest :( Podkrecił staw skokowy z tego co widziałem. Wiec powinno byc "dobrze"

Ibrahimović Ty nie oceniaj Thurama tylko po tym meczu. Bo w tym meczu był chyba najlepszym piłkarzem Juve. Wiesz co by nie mówić Thuram nie zawodzi na całej lini ale też już nie gra jak kiedyś....

P.S. :roll: :lol:

Obrazek

Wróć do „Włochy”