FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 13 lut 2006, 23:41

Niggaz pisze:Posądziłem Cię o to?
Cały czas mi to sugerujesz.
Niggaz pisze: Napisz, że Barca nie istnieje kiedy będziemy przegrywać mecz za meczem grając piach.
Podaj mi numer komórki to Ci napisze sms może wkońcu się zrozumiemy :P Pisząc " nie istnieje " mam na myśli drugą porażke w rzędu a nie to czy potrafili wymienić dwa podania czy nie :!:
Niggaz pisze:Po to, abyś na przykładzie drużyny o której grze masz pojęcie (w porównaniu do gry Barcelony) wyjaśnił mi czy przegrywając nie istnieją oni? Tylko tyle. Prawda to więc? Nie istnieli w finale?
Ja się z Tobą cały czas zgadzam i z Fieldym że drużyna lepsza czasami przegrywa, Milan przegrał z Liverpoolem ale w meczu był lepszy. Zrozum że to " nie istnieli " nie miało na myśli ich gry tylko wyników. Napisałem tak bo to już 2 mecz z rzędu przegrany, może użyłem za mocnych słów :]

Ide spać BuuZiOOOle. Prosze powiedz że wkońcu się zrozumieliśmy ( nie istnieli ) :P :lol:
fieldy pisze:ze Valencia była lepsza w perspektywie całego meczu.
Ooo musiałem to dodać, przecież ja nigdzie nie napisałem że Valencia w tym meczy była drużyną lepszą tyle że wygra wygrała i w kontekscie tej drugiej porażki napisałem " nie istnieli ". Cały staram się to Niggazowi wyjaśnić :P
Ostatnio zmieniony 13 lut 2006, 23:44 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”