Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 15 lut 2006, 23:07

Tomusmc pisze:Według liczb, które jeszcze niedawno ktoś podawał to najlepiej zarabiającym piłkarzem we Włoszech jest Totti, który zarabia 5,8 mln € za sezon więc jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln przy czym stałby się najlepiej zarabiającym piłkarzem na Półwyspie Apenińskim
Łukasz[ACM] pisze:Ile Tyle to chyba nawet Szewa nie dostaje
Tle zarabia(cyba bo już mam wątpliwości) (miej więcej) po podpisaniu nowego (już nie tak nowego) kontraktu do 2010 roku (wcześniej zarabiał 4,5) – najwięcej we Włoszech i zdecydowanie jak dla mnie za dużo.
Łukasz[ACM] pisze:Przemawia przez Ciebie zazdrość że Juve płaci tyle kasy zawodnikom Wydaje mi się że im mniej tym lepiej nie robi na mnie wrażenia że piłkarze Milanu zarabiją tylko a np. Interu tyle. Ale niestety Milan jest w czołówce
Zupełnie nie o to mi chodzi. Po prostu słyszałem/czytałem gdzieś, że Juve ma taką zasadę, że nie płaci piłkarzom kontraktów powyżej jakiejś kwoty. NA początku chyba ją trochę zaniżyłem. Dla mnie też im mniej w tej kwestii tym lepiej.
Łukasz[ACM] pisze:Tomusmc napisał:
Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln

No właśnie chce
Chce ale nie dostanie bo Juventus nie płaci takich kontraktów. :P

Wróć do „Włochy”