Tomusmc pisze:Według liczb, które jeszcze niedawno ktoś podawał to najlepiej zarabiającym piłkarzem we Włoszech jest Totti, który zarabia 5,8 mln € za sezon więc jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz. Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln przy czym stałby się najlepiej zarabiającym piłkarzem na Półwyspie Apenińskim
Tle zarabia(cyba bo już mam wątpliwości) (miej więcej) po podpisaniu nowego (już nie tak nowego) kontraktu do 2010 roku (wcześniej zarabiał 4,5) – najwięcej we Włoszech i zdecydowanie jak dla mnie za dużo.Łukasz[ACM] pisze:Ile Tyle to chyba nawet Szewa nie dostaje
Zupełnie nie o to mi chodzi. Po prostu słyszałem/czytałem gdzieś, że Juve ma taką zasadę, że nie płaci piłkarzom kontraktów powyżej jakiejś kwoty. NA początku chyba ją trochę zaniżyłem. Dla mnie też im mniej w tej kwestii tym lepiej.Łukasz[ACM] pisze:Przemawia przez Ciebie zazdrość że Juve płaci tyle kasy zawodnikom Wydaje mi się że im mniej tym lepiej nie robi na mnie wrażenia że piłkarze Milanu zarabiją tylko a np. Interu tyle. Ale niestety Milan jest w czołówce
Chce ale nie dostanie bo Juventus nie płaci takich kontraktów.Łukasz[ACM] pisze:Tomusmc napisał:
Poza tym od dawna jest mówione, że Ibra chce 6 mln
No właśnie chce