Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 17 lut 2006, 18:26

Smithu pisze:Nie chce przeprosin, bo jestescie dla mnie smieszni i coraz bardziej zalosni
Ktoś jednak chciał przeprosin i to nie byłem ja. Rozumiem, że zachowanie mogłby być podyktowane emocjami związanymi z rewanżem CdR, ale nie odwracaj kota ogonem późniem. Jesteśmy śmieszni i żałośni? Trudno się mówi.
Smithu pisze:z reszta mam dosc tego plytkiego napinania sie pieprzenia bez sensu.
Jeżeli przestaniesz się płytko i bez sensu napinać to może inni pójdą w Twoje ślady. Nie przypominam sobie, abyś przykładał się do napinek w takim kierunku, aby nie były płytkie.
Smithu pisze:Zamiast zajac sie rozmowami o pilce to forum przejelo role centrum irytacji i frustracji kibicow.
A teraz zadaj sobie pytanie kiedy ostatnio napisałeś coś o piłce? I jak często to robisz? Ja rozumiem, że możesz nie mieć czasu, ale nie rozumiem krytyki pod adresem innych kiedy sam osobiście nie jesteś w żadnym aspekcie lepszy.
Smithu pisze:Wy i szacunek... najlepszy przyklad dajecie co kolejke, nawet jakby Real zniosl Barce 10-0 to i tak dzieki sedziom, ukladom, kontuzjom i wszelkim innym zjawiska a nie dzieki grze ...
Uh uh uh uh
Visca el napinka!
Hala frustracja!
Stereotypy i wyssane z palca oskarżenia uber alles!
Smithu pisze:
Niggaz pisze:Co do Ligi Mistrzów to Real wygra z Arsenalem raczej. Zdziwiłbym się mocno gdyby było inaczej. Nie wiem jak wygląda drabinka dalszych faz, ale dobrze by było gdyby istaniała opcja konfrontacji z Barceloną w dalszej fazie
i znow ta pycha... ktora juz nie raz was zgubila :/ Real jakby nie bylo jest w lepszej sytuacji by przejsc do nastepnej rundy.. no ale nie zaraz odezwa sie glosy ze Real to patalachy i cieniasy oczywiscie wygraja za pomoca sedziow, albo przekupia Henrego ... :/

Z reszta po co ja to pisze, zaraz dacie to do zlotych ust albo innej glupiej zabawy, ironicznie olejecie, badz uszczypliwie skomentujecie ...

Bez odbioru...
Gdzie jest ta pycha? No powiedz gdzie? Napisałem, że Real przejdzie Arsneal i chciałbym abyśmy trafili na Was jeżeli przejdziemy Chelsea. To chyba jest oczywiste, że jako kibic Barcy chciałbym widzieć Was pokonanych jeszcze raz. Normalna sprawa działająca w dwie strony. Gdyby to Real grał bardzo dobrze a Barca gorzej to chciałbyś raczej tego samego. Ale nic. Trzeba odgrywać rolę dydaktyczną i wytykać pychę. Jasna sprawa. Do tego dopisać jeszcze zamiast kibiców Barcy, że Real to patałachy i już mamy dobry inaczej post.

Nie wiem po co to piszesz. Może dowiemy się w następnym odcinku? Kolejne zarzuty może padną?
Smithu pisze:Bez odbioru...
Jak nie chcesz żeby komentować to nie pisz.

kulekfcb :roll: Nic nowego z Twojej strony.

Wróć do „Hiszpania”