Kosciół

bbaros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: bbaros » 17 lut 2006, 18:27

Tomachos pisze:
bbaros pisze:no co Ty Polska to jedyny kraj posiadający zapasową kopie prezydenta i rząd sterowany radiem, a ty jeszcze narzekasz
naszczęście nie jest to jedyny kraj w którym są tacy "dowcipnisie" jak TY

Ateizm jest cool !!! wiara jest do dupy!! kosciół to scierwa, a szatan jest wielki !!

fieldy na prezydenta, jego brat na cieniasa (porządzi zza pleców premiera chłopaczka) Jarzyna na Kardynała, popalic wszystkie katolickie swiątynie, niggaz zostanie pierwszym murzynem jako minister sprawiedliwości i ... pożyjemy w chłopaczkolandzie, PrOtEcToR założy stacje radiową Marękę i zamiast nawoływac mecherowe berety do rewolucji, bedzie kazał bojówką "Waloncego z Końmi" bic sie o dotacje na zioło dla Zazawatych :roll:

:angry2: :płacze:

pozdro wszechkrytykujący antykatoliccy filozofowie dbajacy o każdą złotówke z naszego budżetu !!

złooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
taa... mój żart przynajmniej nie był wymuszony na siłe jak te twoje denne teksty. chcesz być śmieszny to bądź, ale nic na siłe. co ty za leppera tego forum robisz?a co do kościoła to wole się nie wypowiadać. nie mój cyrk nie moje małpy. co raz bardziej skłaniam się ku deizmowi bo ktoś ten śmieszny świat musiał stworzyć co nie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”