A ile całych meczów z nim oglądałeś? Pewnie żadnego, tak jak ja. Więc skąd niby to wszystko wiesz? Jaki masz dowód na to, że skauci wystawili "mega pozytywne opinie"? Podaj nazwisko choć jednego prawdziwego skauta z topowego klubu, który to po potwierdził, i źródło. Skąd bierzesz informacje o zainteresowaniu połowy Europy?masacra pisze: ↑04 lip 2023, 18:37Wogole to cringowo trochę brzmi. No bo chłopaka obserwowało pewnie dziesiątki skautów, większość jeśli nie wszyscy wystawił mega pozytywne opinie w swoich klubach, co w konsekwencji skutkuje ogromnym zainteresowaniem połowy Europy z potęgami typu Realek i Barca na czele, a gdzieś na końcu internetu na polskim forumku: oglądałem parę kompilek na YouTube - chłopak przehajpowany
Odpowiem za Ciebie. Z internetu. Czyli od paru pajaców w stylu Romano, którzy za kaskę od agenta potrafią nakręcić hajp nawet na kulawego. Internet działa tak, że wystarczy, że jeden pajac coś puści w obieg i wszyscy powtarzają jak papugi.
Ja po prostu patrzę na to, co widzę i nie postawił bym go na placu z Vinim, Rodrygo i Benzem.