Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Albion
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 167
Kibicuję: England

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Albion » 04 lip 2023, 20:23

masacra pisze:
04 lip 2023, 19:57
Cringowo zaczyna się robić jak nagle z dupy negujesz wszystko co piszą media, nawet te najbardziej wiarygodne, bo akurat nie pasuje ci do tezy. No ale to tak na marginesie. Bo generalnie trochę się z tobą zgadzam hehe.
Nie z dupy. Gulera mam w swojej bazie danych już od dobrych 2 lat. To nie jest tak, że wcześniej nie znałem nazwiska, zobaczyłem jeden filmik i wymyśliłem sobie tezę. Nie oglądam ligi tureckiej, nigdy nie widziałem całego meczu Fenerbahce, ale kompilacji z Gulerem od tych 2 lat widziałem co najmniej 5. I piszę, co na nich widzę. A mam zwyczaj oglądać je bardzo dokładnie i zwracać uwagę, na to jak zawodnik się rusza, jak stawia nogi, jak jest zbudowany. Oceniam też to, czego na kompilacjach nie ma. Wiem, że mało kto myśli w ten sposób, ale to, czego tam nie ma, czasem więcej mówi od tego co tam jest. Bo sztuczki to zobaczysz nawet na treningu juniorów Lecha. Od czasu do czasu każdemu coś wyjdzie.
Dla mnie to nie jest materiał na ścisły top, ale mogę się mylić. Nie jestem wyrocznią. Zgadzam się z tym, co napisał @sickstick, to jest chłopak na Bundesligę (ale nie Bayern), na Ajax lub PSV.

To co mogło zainteresować Barcę, to cena, w ich sytuacji finansowej szukają okazji. A takiego chłopaka można ewentualnie podrasować i z zyskiem sprzedać. Jeszcze co do Milanu, niedawno czytałem (to może być fejk), że rajcuje ich perspektywa wykupienia jakiegoś zupełnie nieznanego młokosa z Alkmaar (chyba). Nawet nie zapamiętałem nazwiska. Dlatego się nie podniecam.

Wróć do „Hiszpania”