AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 66

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:32

Łukasz miejmy nadzieje że Oliver Kahn wróci do zdrowie na mecz :!: Nigdy nikomu z rywali nie życzyłem urazów. I mam oby wrócił na mecz. My bedziemy osłabieni ale tak nie można. :?

Lucio ? On też wróci :!: mam nadzieje że wróci na mecz.

Temat meczu z Cagliari zamkniety :P może zacząć temat Champions League ale to już nie dziś :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 18 lut 2006, 23:33

Nie Zaza, nie o to chodzi... proszę Cie tylko abyś podał mi jakieś podpowiedzi jak interpretować Twoją wypowiedź. I odpowiedział mi na zagadke czy ma ona jakiś głębszy sens ideologiczny.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:36

Może ją odbierać jak chcesz. :lol: To był krótki opis mecz w moich oczach. A tak naprawde wiekszośc fanów Milanu go widziało wiec może sie ze mną zgodzic bądz nie :] Głębsze ideologie ma takie że był mecz bez histori :P To tyle - ciesze sie że mogłe Ci pomóc - Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 23:45

Zaza pisze:Łukasz miejmy nadzieje że Oliver Kahn wróci do zdrowie na mecz
Wróci, podobno bolesne stłuczenie. Bayern był by bardzo mocno osłabiony bez Oliego ale da rade :!: Wkońcu kapitan. A co jest z Lucio :?: Ja mam nadzieje że Maldini rozegra naprawde dobry mecz po kontuzji, licze na niego :!:
Zaza pisze:może zacząć temat Champions League ale to już nie dziś
Po 24 mozna zacząć jadke :lol:
Twid Red pisze: proszę Cie tylko abyś podał mi jakieś podpowiedzi jak interpretować Twoją wypowiedź. I odpowiedział mi na zagadke czy ma ona jakiś głębszy sens ideologiczny.
Zacznijmy od tego co w tej wypowiedzi było niejasnego:?:. Chyba że wykryłes jakiś inny sens lub inno dno :> ;)

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 18 lut 2006, 23:45

To sie dogadaliśmy :) ja dzisiaj jestem pozytywny wiec gra gitara. Troszeczke było dla mnie nie zrozumiałe Twoje słownictwo. Co do Milanu to zasłuzył na zwyciestwo a i tak wynik był najnższym wymiarem kary. Karny był troszeczke kontrowersyjny, jednak zawodzi skuteczność przed meczem z Bayernem, w którym życze AC Milanowi jak najlepiej.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lut 2006, 23:53

No cóż 1-0 po słabej grze Milanu w drugiej połowie ale jak zaza mówi koniec tematu to koniec :wink: .Kahn na bank bedzie zdrów on nawet z kontuzją by zagrał.Kazdy wie jaki Kahn ma charakter.A o co chodzi zaza z lucio???
Łukasz[ACM] pisze:Ja mam nadzieje że Maldini rozegra naprawde dobry mecz po kontuzji, licze na niego

Maldini jest już chyba w miami i niezagra z Bayernem

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 12:24

TwisT_ReD to ciesze się że mogłem Ci pomóc :wink: Równiez gratuluje zwyciestwa Dumy Kataloni :] I nie dziekuje przed LM bo wiesz. :wink:

Łukasz i Gilardino tego co ja wiem Lucio jest w Brazyli u swojego bardzo chorego przyjaciela. :( [umierającego :(] Ale miejmy nadzieje że on jak i Oli wróca na ten mecz. Bo to że Milan zagra osłabiony nie znaczy że rywla trzeba źle życzyć ...

To chyba nie jest zagrywka ze strony Bayernu. Zreszta muszą grać i tyle.

Paolo i Massimo mogli o Houston zachaczyć - odwiedzili by Toyota Center i All Star Weekend :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2006, 13:41

Co do kontuzji to czytałem własnie wypowiedź Cafu :P Przeszedł operacje kolano jak było wiadomo i dodatkowo dróg oddechowych żeby nie miał problemów z kondecyją :D Lekrza mówił że dzięki tym zabiegą może grać jeszcze 8 lat o ile wytrzyma kondycyjnie. Hmm zrobili z niego robota ;) Mam nadzieje że wkońcu Cafu wróci do swojej optymalnej dyspozycji.

Lucio napewno wróci... Co do Oliego to trzeba czekać na oświadczenie.

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 19 lut 2006, 14:16

kto z pierwszego skladu Milanu nie zagra z Bayernem??Schevczenko nie gral z Calgilaru z powodu kontuzji czy pro prostu carlo dal mu odpoczac??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 14:23

Drag - Sheva nie grał w dwóch spotkaniech ligowych (ostatnich) w meczu z Reggina [4;1] Ancelotti mówił że stan murawy w Reggio Calabria i jakies małe kłopoty Andriya spowodowały że go nawet nie powołał. W tym meczu Inzaghi strzalił hattricka wiec Ancelotti uznał że może z Cagliari Sheva zasiadzie na ławce i tez będący w gazie Pippo cos ukąsi rywala. I sie nie przeliczył bo Pippo "wywalczył karnego" a Sheva nie musiał wchodzic do gry bo wynik był pewny od tej 11 do końca. ...

A zagraja ptawdopodobnie tak :] Dida - Stam, Nesta, Kaladze, Serginho - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kaka - Shevchenko, Gilardino.

Pozdro

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lut 2006, 14:31

*_Zaza_* pisze:
A zagraja ptawdopodobnie tak :] Dida - Stam, Nesta, Kaladze, Serginho - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kaka - Shevchenko, Gilardino.
Nie podoba mi sie linia obrony.Jestem za tym zeby Stam gral w srodku to jest jego pozycja.Simic moze grac na prawej obronie.Juz kazdego jego dojscie do pilki nie przyprawia mnie o palpitacje serca bo gra dosc pewnie.

Reszta ok i jedziemy z nimi.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 14:55

Wczoraj gościu mówiąc o tej rywalizacji o najlepszego strzalca zespołu po miedzy Gilą a Shevą podsuną mi pomysł :]

Co prawda nie może na to teraz zbyt poważnie patrzać bo sezon trwa. Nie które zespoły maja wiecej lub mniej kolejek za sobą ale...

W europie najwiecej bramek strzeliła Barca i Milan po 58 :] [w tych ligach pięcio-gwiazdkowych :wink:] potem jest Juve 53 - MU i Chelsea po 52 i Werder też 52.

Oczywiście każdy klub inne ustawienie ) no prawie każdy) :wink: Ale Barca grając 4-2-3-1 ma trójke najbardzie ofensywnych wysunietych gracz. Ronaldinho - Eto'o - Messi. A Milan grając 4-3-1-2 ma także taka trójke Gila - Kaka - Sheva.

Oby dwa kluby strzaliły w tym sezonie po 58 bramek :) z tego -

Eto'o - 18 bramek
Ronaldinho - 13
Messi - 6
(pierwszy rezerwowy strzelec Henka Larsson - 5 bramek - poza konkursem :lol:)

Gila - 15 goli
Sheva - 14
Kaka - 8
(Pierwszy rezerwowy strzelec Inzaghi- 7 trafień)

Licza te "magiczne trójkaty" to trio Dumy Kataloni strzeliło 37 bramek. A Milan tez 37 :] oczywiscie to nic nie znaczy teraz bo np. Barca lideruje w La Liga a Milan w serie A nie :( I nawet kolejki sie nie zgadzają. Ale jak wczoraj mówili w czasie meczu rywalizacja jest. A np. biorąc pod uwage tylko zespoły grające 2 z przodu w pierwszej lini - to np. Duet MU Ruud Ronney ma 28 bramek - Werderu 26 a Milanu 29 :]

Gila w dwóch ostatnich sezonach strzalił w walczacej o utrzymanie Parmie 50 bramek :] Teraz gdy ma obok siebie takiego partnera jak Sheva i za plecami Kake strzalił 15 (już czy dopiero?) co ciekawe Ronaldinho czy Ruud strzalją regularnie karne a jak wiadomo Gila strzelił tylko jednego [wczoraj] a Sheva dwa jak mnie sie nie myle. Wcześniej 11 strzelał Pirlo.

P.S. Jak by policzyć wszystkie rozgrywli rossoneri sa chyba górą o jedno trafienie. :wink: A I Milan i Barca już odpadły z swoich krajowych pucharów [patrz Saragossa i Palermo :roll:]

Chlopaczek Ale chyba nie powiesz mi że wczoraj Jaap nie szalał :P Przeciesz on sie go bali zatrzymac jak juz sie rozpędził. A bedący w takiej formie duet Kala [piłkarz meczu :!:] - Nesta nie ma sensu "rozbijać" Nie mam racji ?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lut 2006, 15:17

Łe, już myślałem, że będzie trzeci mecz z rzędu, w którym Rossoneri strzelą co najmniej 4 bramki :(.Oczywiście żartuje, nie potrzeba nam wcale efektowych zwycięstw, ważne że poprostu są 3 punkty.Milan znowu przeważał, Milan znwou dominował. 1:0 jak już ktoś napisał, to najmniejszy wymiar kary, ale znowu pokazał się geniusz aktorski Pippo :wink:.Brawo Kacha, który w sumie został okrzyknięty najlepszym graczem meczu, a nie dawno przecież przyszło potwierdzenie śmierci brata :( ['] .Szkoda, że ani Il Capitano, ani Marcos nie zagrają na AA, ale w obozie rywala kontuzja Kahna, ale z tego co słyszałem od Waziego, to ma wrócić.No cóż, tak jak Zaza, nie szukam zwycięstw na skróty, tylko obie drużyny mają zagrać w pełni swoich możliwości, bo to ma być sprawiedliwy awans.No cóż, już szukam miejscówki na środę :wink:.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lut 2006, 15:19

Kaladze trzeba przesunac na lewa za chimerycznego Serginho.Stama do srodka Simica na prawa.Do czasu powrotu Cafu i Maldiniego jestem za taka linia obrony.

Nawiazujac do tych Twoich wyliczen pragne przypomniec glosy jaki pojawily sie gdy Gila przechodzil do Milanu.Mowiono i pisano ze u nas juz nie bedzie taki dobry bo gra Parmy byla ustawiona tylko pod niego i mogl sie wykazac.
Prawda okazala sie inna.Gilardino jest po prostu swietnym napastnikiem niezaleznie czy gra w Parmie czy w Milanie.

Forza (A)Bercik.
Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 15:30

Chlopaczek ale były też głosy bardzie realne że Milan kupił mi. 20 bramek w sezonie. Jak pokazują przedstawione przeze mnie liczby tak jest. I to już nie chodzi o to że Parma grała na niego. Bo jak widzimy mimo ze Sheva i Kaka strzelili swoje to on ma ich najwiecej. Nie strzela karnych co czynił zawsze w Parmie :!: wczoraj pierwsza 11 strzelana przez niego. :wink:

Co do obrony to sądze że mimo wszystko Ancelotti zagra w lini - Sergio - Kala - Sandro - Jaap. Bo jak pokazują liczby też ta formacje nie nawala. Mało traca w takim zestawianiu. [2 bramki tylko ? ostatnio? :roll: ] A jak warto zauważyć Kaladze mimo wszystko nie miał tyle asyst co chimeryczny Sergio. :wink: Bo Sergio to lewy Cafu :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”