*_Zaza_* pisze:Nie no skopo
Nie no spuer
I to jest ten ekspert?*_Zaza_* pisze:Nie wiem dla kogo Zlatan był hitem mercato chyba dla fanów Juve tylkio
Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz*_Zaza_* pisze:piszać newsy z JP tyle te co oni uważają za dobre
No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?*_Zaza_* pisze:chyba dla Was fanów Juve sa teraz ważniejsze sprawy kontraktowe
Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku*_Zaza_* pisze:A dobrze wiesz że Hammer nie Gerrard ale tyle masz
Łukasz[ACM] pisze: Nie sądze, Milan raczej będzie szukał obrońców którzy odmłodzą naszą linie
Tak jak Jankulovski, którym wszyscy byli zafascynowani. Jednak Ancelotti stawia na starość więc nie masz na co liczyć
O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumieŁukasz[ACM] pisze:Co do Mercato Juve to na Gerrarda raczej liczyć nie możecie
Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz*_Zaza_* pisze:mam znaleśc 20 ? ile dajesz ? zakładzik ? Dawaj
A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.*_Zaza_* pisze:Zreszta może zakładzik mercato ?
Nie mówię o francuzach w Juve tylko o piłkarzach, którzy grali w Premiership i przeszli do Serie A. Przykładem jest Vieira, który fakt faktem jest francuzem, ale czy Gerrard? tak czy siak ten transfer i tak nie wypali, ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercatobagg pisze:Ale zobacz ile w Juve jest Francuzów Na pewno byłoby mu(Gerrardowi) łatwiej, gdyby w Starej Damie znajdowało się z 5 Anglików . Ale na szczęście tak nie jest, a to jest zwykła plota