kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie
1 WP // K.J.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:02
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 16:29
Maakay tak gra od pol roku wiec nie wiem czemu Cie to dziwiGomez pisze:Makaay byl doslownie 3 razy przy pilce przez caly mecz Rolling Eyes
Bayern dal ciala w Monachium i na San Siro bedzie im duzo trudniej. Jeszcze z taka gra...Bayern odpadnie a o nastepcy Ballacka ani widu ani slychu. Czy Bayern interesuje sie moze Lincolnem z Schalke?-jak dla mnie idealnego nastepcy BallackaGomez pisze:kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:32
miewal przeblyski...a kto ma grac zamiast niegoberik pisze:Maakay tak gra od pol roku wiec nie wiem czemu Cie to dziwiGomez pisze:Makaay byl doslownie 3 razy przy pilce przez caly mecz Rolling Eyesmnie raczej dziwi Magath, ze go nie sadza na lawie
![]()
Lincolnberik pisze:Bayern dal ciala w Monachium i na San Siro bedzie im duzo trudniej. Jeszcze z taka gra...Bayern odpadnie a o nastepcy Ballacka ani widu ani slychu. Czy Bayern interesuje sie moze Lincolnem z Schalke?-jak dla mnie idealnego nastepcy BallackaGomez pisze:kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 mar 2006, 16:33
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 mar 2006, 16:34
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 mar 2006, 16:36
cloner pisze:kurde chlopaki - wiecie cos o kontuzji reprezentanta Iranu
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:46
przeciez bambo strzelal po dlugim rogumeecik_mks pisze: Kahn też bronił dobrze, ale przy pierwszej bramce miał pilnować krótkiego...
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 17:01
Tydzien temu gral i strzelil 2 bramki.Gomez pisze:miewal przeblyski...a kto ma grac zamiast niego Idea chory Guerrero?
O Lincolna pytalem bo koles niezly. Van Bommel nie ten kaliber, a Hleb?Hleb gra piach w Arsenalu, choc w Monachium moze by sie przebudzil. Co do VdV HSV bedzie chcialo duzo siana a wy tyle nie wydajecieGomez pisze:Lincoln Idea pierwsze slysze...duzo bardziej prawdopodobny jest Van Bommel, VdV lub Hleb...a tak wogole to Ulli Ballacka chce zastapic kims z obecnej kadry Rolling Eyes
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 mar 2006, 17:25
Proponuję jeszcze raz obejrzeć bramkę. Ewidenty błąd Kahna. Jeszcze przed strzałem 'położył' się. Gdyby tego nie zrobił dostał by piłką w głowę...Gomez pisze:przeciez bambo strzelal po dlugim rogu
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 17:25
no OK...napewno zagral by z HSV ale niestety jest jak juz wspominalem chory...czy cos takiego...mam nadzieje ze nie na H5berik pisze: Tydzien temu gral i strzelil 2 bramki.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 mar 2006, 22:41
Gomez pisze:meecik_mks napisał:
Kahn też bronił dobrze, ale przy pierwszej bramce miał pilnować krótkiego...
przeciez bambo strzelal po dlugim rogu
kama_reda pisze:Gomez napisał:
przeciez bambo strzelal po dlugim rogu
Proponuję jeszcze raz obejrzeć bramkę. Ewidenty błąd Kahna. Jeszcze przed strzałem 'położył' się. Gdyby tego nie zrobił dostał by piłką w głowę...
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 23:00
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 mar 2006, 23:12
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 mar 2006, 11:49
Rzeczywiscie Bayern ostatnio gra nienajlepiej, Milan wygrywa mecze.Ale Wlosi ostatnio grali ze slabiutkim Empoli , ktore nie blyszczy w lidze i musieli meczyc sie do konca.Co prawda wygrali 3:0 ale bramki padaly w ostatnich 15 minutach.Bayern natomiast zagral slabo z HSV i ktore jest jedna z lepszych ekip w bundeslidze.I musial uznac ich wyzszosc przy takiej grze.Uchi_ pisze:Rossoneri w lidze u siebie jak burza, ogólnie ostatnimi czasy jak burza, a Bayern zdecydowanie spuszcza z tonu.
Uchi_ pisze:Przewaga duża, nie ma co odrazu robić tragedyji, natomiast mi chodzi o konkretny jeden mecz, który odbędzie się w Mediolanie już w środę i podczas którego nie spodziewam się jakiś fajerwerek ze strony Bayernu.
Jak juz pisalem w pilce nie ma rzeczy niemozliwych.Z tego co wiem to Ambrosini nie zagra, niewiadomo tez w jakiej dyspozycji jest Dida, bo Kalac wcale nie blyszczy w bramce...Uchi_ pisze:Aby przejść, muszą strzelić conajmniej jedną bramkę, a przy obecnej formie defensorów Milanu to może być całkiem nie możliwe.
W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie, na skrzydle szybki i nieprzewidywalny Deisler (jezeli zagra w wyjsciowym), a w ataku skuteczny Pizarro i lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay, dla ktorego moze to byc szansa do pokazania sie w koncu.Tak zle w Bayernioe nie jestUchi_ pisze:Powraca Kahn, silny punkt, ale Bayern potrzebuje ognia w ofensywie przede wszystkim.
Uchi_ pisze:Ja chcę już środę
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 mar 2006, 11:58
obawaim się, ze Makaay nawet zlekcewazony porzez obrone Milanu [co jest raczej mało prawdopodobne] nie naspuje za dużo krwi bramkarzowi MilanuMartinho pisze:lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay,
nie zawsze - choć ostatnio rzeczywiscie błyszczy. Może powtórzy takie uderzenie jak przed 2 tygodniamiMartinho pisze:W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie
ale co z tego, ze Pizarro jest groźny ? skoro Gila, Sheva, czy Superpippo są o wiele groźniejsi ? Marne pocieszenie. PrzyznajMartinho pisze:a w ataku skuteczny Pizarro
mnie przemknęła taka myśl prez głoweMartinho pisze:takze nikomu nawet nie przeszlo przez glowe ze Liverpool wygra LM widzac pierwsza polowe meczu z Milanem
czy taki silny ? Nie raz i nie dziesięć ratował Bayern przed utratą bramek ... ale tez często potrafił przepuścić piłkę w najmniej oczekiwanym momnecie pod brzuchemUchi_ pisze:Powraca Kahn, silny punkt
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio