Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 58

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:02

[ch**] ogolnie rzecz biorac :evil: Bayern zagral padake z HSV i przegral...jedynymi zawodnikami ktorzy nie musza wstydzic sie swojej postawy sa Scholli, Lucio oraz Kahn...reszta a szczegolnie pomoc i atak zagraly beznadziejnie...Makaay byl doslownie 3 razy przy pilce przez caly mecz :roll: ...

kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie :evil:

1 WP // K.J.
:roll:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 16:29

Gomez pisze:Makaay byl doslownie 3 razy przy pilce przez caly mecz Rolling Eyes
Maakay tak gra od pol roku wiec nie wiem czemu Cie to dziwi :roll: mnie raczej dziwi Magath, ze go nie sadza na lawie :roll:
Gomez pisze:kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie
Bayern dal ciala w Monachium i na San Siro bedzie im duzo trudniej. Jeszcze z taka gra...Bayern odpadnie a o nastepcy Ballacka ani widu ani slychu. Czy Bayern interesuje sie moze Lincolnem z Schalke?-jak dla mnie idealnego nastepcy Ballacka

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:32

berik pisze:
Gomez pisze:Makaay byl doslownie 3 razy przy pilce przez caly mecz Rolling Eyes
Maakay tak gra od pol roku wiec nie wiem czemu Cie to dziwi :roll: mnie raczej dziwi Magath, ze go nie sadza na lawie :roll:
miewal przeblyski...a kto ma grac zamiast niego :idea: chory Guerrero?

berik pisze:
Gomez pisze:kubel zimnej wody przed Milanem dobra rzecz, ale jezeli Felix nie przemowi im do rozumu to ciezko widze srodowe spotkanie
Bayern dal ciala w Monachium i na San Siro bedzie im duzo trudniej. Jeszcze z taka gra...Bayern odpadnie a o nastepcy Ballacka ani widu ani slychu. Czy Bayern interesuje sie moze Lincolnem z Schalke?-jak dla mnie idealnego nastepcy Ballacka
Lincoln :idea: pierwsze slysze...duzo bardziej prawdopodobny jest Van Bommel, VdV lub Hleb...a tak wogole to Ulli Ballacka chce zastapic kims z obecnej kadry :roll: ...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 mar 2006, 16:33

kurde chlopaki - wiecie cos o kontuzji reprezentanta Iranu :?:
bo doszly do mnie wiesci, ze Ali musial zejsc z boiska :evil:

napiszcie cosik co sie stalo :twisted:
czy to cos powaznego :?: czy tez nie :?: [oby]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 mar 2006, 16:34

nom Mehmet i Lucio, naprawde byli wczoraj najlepsi z ekipy Bayernu... Kahn też bronił dobrze, ale przy pierwszej bramce miał pilnować krótkiego.... :/ A przy drugiej bramce Sagnol nie upilnował De Jonga i Kahn bez szans... :/ Roy chyba bez formy... kto wie, może na San Siro zobaczymy Guerrero :)

był i go nie było... tyle wiem :roll:
Ostatnio zmieniony 05 mar 2006, 16:37 przez meecik_mks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 mar 2006, 16:36

cloner pisze:kurde chlopaki - wiecie cos o kontuzji reprezentanta Iranu

Karimi ma cos z noga, bedzie mial operacje i potem rehabilitacje przez jakies 6-7 tygodni, powrot najwczesniej pod koniec kwietnia :(

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 16:46

meecik_mks pisze: Kahn też bronił dobrze, ale przy pierwszej bramce miał pilnować krótkiego...
przeciez bambo strzelal po dlugim rogu :idea:

Karimi przedluzyl kontrakt wczoraj i odrazu zerwal sobie wiezadla w kostce...7tyg w plecy...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 17:01

Gomez pisze:miewal przeblyski...a kto ma grac zamiast niego Idea chory Guerrero?
Tydzien temu gral i strzelil 2 bramki.
Gomez pisze:Lincoln Idea pierwsze slysze...duzo bardziej prawdopodobny jest Van Bommel, VdV lub Hleb...a tak wogole to Ulli Ballacka chce zastapic kims z obecnej kadry Rolling Eyes
O Lincolna pytalem bo koles niezly. Van Bommel nie ten kaliber, a Hleb?Hleb gra piach w Arsenalu, choc w Monachium moze by sie przebudzil. Co do VdV HSV bedzie chcialo duzo siana a wy tyle nie wydajecie :P

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 mar 2006, 17:25

Gomez pisze:przeciez bambo strzelal po dlugim rogu
Proponuję jeszcze raz obejrzeć bramkę. Ewidenty błąd Kahna. Jeszcze przed strzałem 'położył' się. Gdyby tego nie zrobił dostał by piłką w głowę...

Niestety wczoraj Bayern zagrał źle. Makaay w ogóle nie widoczny, Pizarro same straty, niedokładne podania. Gdyby nie jego dwa groźne strzaly to okrzyknąłbym go najgorszym piłkarzem spotkania. Także zawiedli Deisler, Salihamidzic. W pierwszej połowie fatalnie grał Lahm, ale w drugiej zatarł to negatywne wrażenie.

Mimo wszystko wierzę w zwycięstwo nad Milanem, wszak nic innego mi nie pozostaje...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 17:25

berik pisze: Tydzien temu gral i strzelil 2 bramki.
no OK...napewno zagral by z HSV ale niestety jest jak juz wspominalem chory...czy cos takiego...mam nadzieje ze nie na H5 :wink:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 mar 2006, 22:41

Gomez pisze:meecik_mks napisał:
Kahn też bronił dobrze, ale przy pierwszej bramce miał pilnować krótkiego...

przeciez bambo strzelal po dlugim rogu
kama_reda pisze:Gomez napisał:
przeciez bambo strzelal po dlugim rogu

Proponuję jeszcze raz obejrzeć bramkę. Ewidenty błąd Kahna. Jeszcze przed strzałem 'położył' się. Gdyby tego nie zrobił dostał by piłką w głowę...

Gomez czy my oglądaliśmy ten sam mecz ? Kahn myslał, że Demel będzie wrzucał, a on nie wiem czy specjalnie czy nie strzelił po krótkim... i gdyby tak wcześnie się nie rzucił, żeby to przechwycić, a pilnował krótkiego to piłka jest jego..

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 mar 2006, 23:00

Faktyka...Olli za wczesnie sie rzucil i pilka przekroczyla linie mniej wiecej na srodku bramki...musialem przeanalizowac z tego linka...szkoda ze nie ma kamery zza plecow Demela, w tedy nie mial bym zadnych watpliwosci...
http://rapidshare.de/files/14731330/Bay ... i.rar.html

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 mar 2006, 23:12

No cóż panowie, Bayern i Milan chyba coraz bardziej oddalają się od siebie z formą.Rossoneri w lidze u siebie jak burza, ogólnie ostatnimi czasy jak burza, a Bayern zdecydowanie spuszcza z tonu.Przewaga duża, nie ma co odrazu robić tragedyji, natomiast mi chodzi o konkretny jeden mecz, który odbędzie się w Mediolanie już w środę i podczas którego nie spodziewam się jakiś fajerwerek ze strony Bayernu.Aby przejść, muszą strzelić conajmniej jedną bramkę, a przy obecnej formie defensorów Milanu to może być całkiem nie możliwe.2 tygodnie temu jeszcze tego nie mogłem powiedzieć, ale teraz widzę, że Milan gra tak jak oczekuję.Przynajmniej u siebie.Wszedłem tutaj, ponieważ dowiedziałem się o urazach Karimiego, którego pojedynki z Sergio napawały o drżenie serca.W dodatku Liza i Guerrero mogą nie zagrać.Powraca Kahn, silny punkt, ale Bayern potrzebuje ognia w ofensywie przede wszystkim.Ja chcę już środę ;p.Forza Milan ![/b]

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 mar 2006, 11:49

Uchi_ pisze:Rossoneri w lidze u siebie jak burza, ogólnie ostatnimi czasy jak burza, a Bayern zdecydowanie spuszcza z tonu.
Rzeczywiscie Bayern ostatnio gra nienajlepiej, Milan wygrywa mecze.Ale Wlosi ostatnio grali ze slabiutkim Empoli , ktore nie blyszczy w lidze i musieli meczyc sie do konca.Co prawda wygrali 3:0 ale bramki padaly w ostatnich 15 minutach.Bayern natomiast zagral slabo z HSV i ktore jest jedna z lepszych ekip w bundeslidze.I musial uznac ich wyzszosc przy takiej grze.
Uchi_ pisze:Przewaga duża, nie ma co odrazu robić tragedyji, natomiast mi chodzi o konkretny jeden mecz, który odbędzie się w Mediolanie już w środę i podczas którego nie spodziewam się jakiś fajerwerek ze strony Bayernu.

Nikt sie nie spodziewal ze Inter wygra mecz z Sampdoria do 88 minuty przegrywajac 0-2, takze nikomu nawet nie przeszlo przez glowe ze Liverpool wygra LM widzac pierwsza polowe meczu z Milanem...W futbolu tak do konca niczego nie mozna byc pewnym.Moze fajerwerek to nie bedzie ale Baeyern nie przyjedzie sobie na wycieczke po Mediolanie...
Uchi_ pisze:Aby przejść, muszą strzelić conajmniej jedną bramkę, a przy obecnej formie defensorów Milanu to może być całkiem nie możliwe.
Jak juz pisalem w pilce nie ma rzeczy niemozliwych.Z tego co wiem to Ambrosini nie zagra, niewiadomo tez w jakiej dyspozycji jest Dida, bo Kalac wcale nie blyszczy w bramce...
Uchi_ pisze:Powraca Kahn, silny punkt, ale Bayern potrzebuje ognia w ofensywie przede wszystkim.
W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie, na skrzydle szybki i nieprzewidywalny Deisler (jezeli zagra w wyjsciowym), a w ataku skuteczny Pizarro i lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay, dla ktorego moze to byc szansa do pokazania sie w koncu.Tak zle w Bayernioe nie jest :)
Uchi_ pisze:Ja chcę już środę

Cierpliwosci :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 mar 2006, 11:58

Martinho pisze:lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay,
obawaim się, ze Makaay nawet zlekcewazony porzez obrone Milanu [co jest raczej mało prawdopodobne] nie naspuje za dużo krwi bramkarzowi Milanu
Martinho pisze:W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie
nie zawsze - choć ostatnio rzeczywiscie błyszczy. Może powtórzy takie uderzenie jak przed 2 tygodniami 8) miód
Martinho pisze:a w ataku skuteczny Pizarro
ale co z tego, ze Pizarro jest groźny ? skoro Gila, Sheva, czy Superpippo są o wiele groźniejsi ? Marne pocieszenie. Przyznaj
Martinho pisze:takze nikomu nawet nie przeszlo przez glowe ze Liverpool wygra LM widzac pierwsza polowe meczu z Milanem
mnie przemknęła taka myśl prez głowe :D
Uchi_ pisze:Powraca Kahn, silny punkt
czy taki silny ? Nie raz i nie dziesięć ratował Bayern przed utratą bramek ... ale tez często potrafił przepuścić piłkę w najmniej oczekiwanym momnecie pod brzuchem :? Podobnie jak ostatnio Dida [choć ten chyba nie pod brzuchem :D] Nie wiadomo czy Kahn jest w 100% zdrowy, czy może jeszcze odczuwa jakies skutki kontuji, bo przy obecnej formie strzeleckiej napastników Milanu - może byc goraco pod bramka Niemców

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”