Ja zauwazylem pewna prawidlowosc...jezeli Legia doznaje kleski to zwala wine na warunki atmosferyczne albo na slaby poziom sedziegoZico_FCI pisze:Ciekawe dlaczego się przewrócił
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 10 mar 2006, 19:16
Ja zauwazylem pewna prawidlowosc...jezeli Legia doznaje kleski to zwala wine na warunki atmosferyczne albo na slaby poziom sedziegoZico_FCI pisze:Ciekawe dlaczego się przewrócił
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 mar 2006, 19:39
Dlaczego mieliby narzekać po wygranym meczu na normalnym boisku ?Martinho pisze:wtedy ciekawe na co legionisci beda narzekac jak zagraja na nowym stadionie Korony
To tak jakbyś kazał się ścigać zawodowemu pływakowi z człowiekiem, który pierwszy raz wszedł do wody. Po wyścigu byś powiedział – o co on ma pretensje ? przecież woda była dla obu tak sama.Scyzoryk pisze:Boisko było takie same dla wszystkich a Hernani, Rutka czy Bednarek nie popełnili błędu tzn. nie potkneli się
I mam pretensje do niektórych. (Karawan, Vukovic, Surma, Szala, Włodarczyk) Ale nawet zakładając ich słabą grę – Legia nie odpadła by gdyba mecz odbywał się w cywilizowanych warunkach.M.T. pisze:Pretensje miej do gry swoich piłkarzy a nie do stanu murawy .
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 mar 2006, 19:58
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 mar 2006, 22:38
Wynik ten moim zdaniem nie odzwierciedla slabej gry Korony tylko dobrej Poonii...Warszawski zespol juz w sparingu z Cracovia (2:0) pokazal ze wcale nie jest tak slaby zespolem jakim mogloby sie wydawac...Szkoda ze Korona przegrala mecz w ostatnich minutach...Liczylem ze kielczanie mocnym akcentem wejda w runde wiosenna naszej ligi...Nastepny mecz Kolporter gra juz we wtorek w Pucharze Polski z Zaglebiem Lubin na wyjezdzie.Mam nadzieje ze sie odgryzie za strate punktow w dzisiejszym meczu...Scyzoryk pisze:Polonia-Korona 1:1
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 mar 2006, 19:27
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 15 mar 2006, 23:17
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 16 mar 2006, 20:00
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 mar 2006, 20:26
???mawik pisze:KKK
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 16 mar 2006, 20:54
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 mar 2006, 21:35
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 mar 2006, 22:25
Ja nie jestem kibicem KKK więc ci nie odpowiem ...
Była będzie jest KORONA MKS !!!
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 mar 2006, 22:42
Napisał Lakier... debil nad debilami...lakier pisze:Pieprzeni niewdziecznicy. Kolporet laduje w was w uj kasy, wiec chociaz odwzdzieczcie sie mu podawaniem nadanej przez nich nazwy, no ale kibice Kolportera Korny, juz nie raz udowodnili swoj wielki poziom inteligencji.
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 18:12
Lakier pisze:ieprzeni niewdziecznicy. Kolporet laduje w was w uj kasy, wiec chociaz odwzdzieczcie sie mu podawaniem nadanej przez nich nazwy, no ale kibice Kolportera Korny, juz nie raz udowodnili swoj wielki poziom inteligencji.
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 mar 2006, 18:31
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2006, 18:42
Scyzoryk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio