Wysłane z mojego Pixel 7 przy użyciu Tapatalka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 17 lut 2024, 20:49

Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 20:52
A co to za knajpa?
Pytanie, czy w Europie jest takie samo jak w USA. Różnica innych sieciówek jest duża w jakości jedzenia, często jednak in minus w USA. Cholera wie, albo w UE czy gdize tam byłeś jest dużo słabiej, albo jesteś po prostu smakoszem burgerów a my plebsami i nas to zadowoliło
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 lut 2024, 20:57
Chyba w Barcelonie byłem, ale głowy sobie nie dam uciąć. Smakoszem burgerów jestem, ale raz na parę miesięcy odwiedzę mcdonalda/kfc/burgerkinga, więć jak zobaczyłem inną sieciówke to podskoczyłem spróbować, ale jak nie pojadę do USA to drugi raz chyba się nie skuszęMagnum pisze: ↑17 lut 2024, 20:52Pytanie, czy w Europie jest takie samo jak w USA. Różnica innych sieciówek jest duża w jakości jedzenia, często jednak in minus w USA. Cholera wie, albo w UE czy gdize tam byłeś jest dużo słabiej, albo jesteś po prostu smakoszem burgerów a my plebsami i nas to zadowoliło
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 lut 2024, 21:14
No to masz questa jak będziesz w PolszyMagnum pisze: ↑17 lut 2024, 20:52Pytanie, czy w Europie jest takie samo jak w USA. Różnica innych sieciówek jest duża w jakości jedzenia, często jednak in minus w USA. Cholera wie, albo w UE czy gdize tam byłeś jest dużo słabiej, albo jesteś po prostu smakoszem burgerów a my plebsami i nas to zadowoliło![]()
![]()
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 lut 2024, 21:58
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 lut 2024, 22:49
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 lut 2024, 23:56
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 lut 2024, 23:58
20% to nie jest dużo biorąc pod uwagę fakt, że pensja minimalna skoczyłą o 90% między 2019 rokiem a 2024. Natomiast w takim Lublinie przynajmniej gastro kwitnie, stoliki są pełne cały tydzień, powstają nowe knajpy a ceny są przystępne. W wielu miejscach te ceny nie poszły w górę więcej niż te 20% przez ostatnie 3-4 lata. Ale dużo Ukraińców inwestuje, dużo knajp do nich należy i też jest ich po prostu dużo wśród klientów.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 lut 2024, 7:54
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 lut 2024, 7:56
Przema
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 lut 2024, 14:03
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 18 lut 2024, 14:57
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 lut 2024, 15:07
Zgadzam się Sherloku, właśnie o tym jest mowa od kilku postówDelpiero14 pisze: ↑18 lut 2024, 14:57No jak praktycznie wszystko podrożało od tamtego czasu łącznie z produktami do takich dań to oczywiste że muszą podnieść ceny kebsów i innych burgerów żeby im się ten interes jeszcze w ogóle opłacał. Przecież nie będą dopłacać do interesu.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 18 lut 2024, 15:10
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio