Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 14 mar 2006, 15:20

berik pisze:Ale czy jest sens Ballacka w Chelsea
Taki zawodnik jak Ballck ma sens wszędzie. To jest taki piłkarz, który może równie dobrze grać jako ofensywny pomocnik, jako rozgrywający i jako defensywny pomocnik.
berik pisze:Ja akurat nie widze Lamparda i Ballacka w srodku pomocy razem
Dlaczego nie? Ballacka można porównać do Gerrarda, z którym Lampard z powodzeniem grywa w reprezentacji Anglii.
berik pisze:kto siadzie na lawe?
W obecnych czasach, kiedy to najlepsze drużyny rozgrywają po 50 meczy na sezon stwierdzenie rezerwowy straciło dawny sens. Teraz każdy jest rezerwowym i każdy należy do podstawowego składu.
berik pisze:Essien sprowadzony za 40 mln?czy Makelele -najlepszy def.pomocnik swiata
John Travolta pisze:Makelele ma ja juz chyba 33 lata wiec Chelesea musi działac.
Masz odpowiedź :)
berik pisze:Jesli Ballack przyjdzie to Lampard moze chciec odejsc
Raczej nie. Lampard obok Terrego jest sercem The Blues. Już prędzej Mourinho odejdzie niż Lampard ;)
berik pisze:i neistety do Barcelony
Marzenia...
berik pisze:mowie stanowczo "NIE" dla Lamparda w Barcie
Nie wiem o co ci chodzi. Naprawdę. Ja też nie lubię wielu klubów, ale to nie powód żeby twierdzić, że piłkarze z danego klubu nie przydaliby się np w Interze. Nie przepadam za Barcą, ale piłkarze tacy jak R10 czy Messi grają wg mnie genialnie (do tego można dołączyć Xaviego - reszty jakoś nie trawię). Chłopak taki jak Lampard znalazłby sobie miejsce wszędzie, nawet w Barcelonie.

Miałem nadzieję, że Ballck przyodzieje Czarno-Niebieski trykot w przyszłym sezonie, ale cóż...

Wróć do „Anglia”