Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 14 mar 2006, 18:43

Martin Pellegrino pisze:Dlaczego nie? Ballacka można porównać do Gerrarda, z którym Lampard z powodzeniem grywa w reprezentacji Anglii.
Ale Chelsea ma Makelele chociazby i Essiena, ktory pewnie sie zdenerwuje grzejac lawe.A raczej Ballacka, Makelele, Essiena, czy Lamparda na skrzydle nie widze. 4 bardzo dobrych zawodnikow, na 2 pozycje...a Mourinho nie rotuje zbyt mocno skladem

Martin Pellegrino pisze:ie wiem o co ci chodzi. Naprawdę. Ja też nie lubię wielu klubów, ale to nie powód żeby twierdzić, że piłkarze z danego klubu nie przydaliby się np w Interze. Nie przepadam za Barcą, ale piłkarze tacy jak R10 czy Messi grają wg mnie genialnie (do tego można dołączyć Xaviego - reszty jakoś nie trawię). Chłopak taki jak Lampard znalazłby sobie miejsce wszędzie, nawet w Barcelonie.
Moze i Lampard jest swietny, ale gdzie go chcesz wsadzic?kosztem kogo?Ryjek swojej taktyki na pewno nie zmieni. W pomocy miejsca Xaviego i Deco sa niepodwazalne. A przeciez mamy jeszcze Edmilsona, ktory gra naprawde dobry sezon, sa jeszcze Iniesta, Motta, MvB, Gabri no i Gio, ktory nawet w pomocy moze zagrac...zapomnialbym o Marquezie-w razie kontuzji, czy kartek moze wskoczyc na miejsce Edmilsona jak w zeszlym sezonie.Gdzie tu miejsce dla Lamparda? :roll: Narazie Laporta kupowal z glowa wiec Franka nie powienien kupowac, zwlaszcza, ze 50 mln euro to pewnie minimum. No i Lampard tez w meczach z Barca nie pokazal kompletnie niczego.

Wróć do „Anglia”