Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 22 mar 2024, 19:18

No. W sensie ja wiem ze nudny jestem juz z tym, ale ten dialog po prostu nie ma w ogole sensu lmao. Ja momentami myslalem ze oni cos innego kompletnie ogladaja. Both come in high to bardziej pasuje do potencjalnego stanu Olliego i VARowego, a nie do tej sytuacji. MIlion monitorow, kilka jednostek sedziowskich a oni ostatecznie podjeli w 10-20 sekund na dosc nieprawdziwych stwierdzeniach. Jak to powaznie traktowac. A Owen siedzi i sie cieszy gdzie w samym Sky byla wieksza inba bo deadballu z Forrest. A te rozne opinie to pewnie mial na mysli wywiad z Walkerem w tej samej stacji. Czuje sie jakby na zywo probowali ze mnie robic debila wiekszego niz juz jestem.

Argument ad wysokum to dla mnie cytat lepszy niz well done boys, good process ktory moze snic sie od Spursow.

Z trenerami tez sie zgodze, Alonso wiadomo, a projekt Amorima tez bardzo lubie. Oczywiscie moze byc drugim Villasem Boasem i ciezko to przewidziec, ale no wiecej tu plusow niz minusow w obecnej sytuacji. De Zerbi jak najdalej, nie wiem czym sie objawia ten charakter a na podstawie tego okresu w Anglii tez nie wiem za bardzo gdzie jest ten rozwoj pilkarzy. Fajnie to pyklo bezposrednio po Potterze, ale im dalej w las tym sredniej. Oczywiscie nie pomagaja mu kontuzje ale ja nie wiem chce czy tu teraz trenera ktory jest slepo przywiazany do swojego pomimo brakow. Nie mowie ze nie spisalby sie gdzies wyzej ale w obecnej sytuacji wole innych.

O Bournemouthyzacji tez myslalem ale tu poczekam na rezultaty. Chief scoutt nazywa sie Burnhill i ma dolaczyc do tych ktorych juz mamy i tych ktorych nazwisk zapominam. Fallows i ten drugi, chyba Hunter hehe. Pojawila mi sie mysl ze to wyglada dziwnie ale w przypadku tych bardziej korporacyjnych pozycji to trzeba zobaczyc jak bedzie w praktyce. Pierwszym zadaniem Hughesa powinny byc przedluzenia niektorych pilkarzy.

Wróć do „Anglia”