AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 20 mar 2006, 0:39

zagi82 pisze:
Tomusmc pisze:Trzeba przyznać, że gestr bardzo ładny, ale ciekawe co byście powiedzieli jakby Roma zremisowała lub przegrała ten mecz? Jakby ta bramka mogła decydować o losach spotkania? Wtedy inaczej byście na to patrzyli no, ale 3 punkty zostają w Rzymie i chyba to jest najważniejsze.
Hmmm..Co byśmy mówili?A cóż w takiej sytuacji można powiedzieć?Tylko tyle, że sędzia popełnił gigantyczny błąd.Uwierz mi Tomusmc pozostałby wielki niesmak i radość ze zwycięstwa nie byłaby taka sama.Bo cóz to za zwycięstwo odniesione w taki sposob??Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i inni Romaniści nie muszą się z nim zgadzać...
I tak wiadomo, że każde zwycięstwo cieszy inaczej bo bywają mecze słabsze i lepsze czy też sprawiedliwe i nie. Tu zawsze chodzi o wiarę w drużynę i zawsze liczy się na 3 pkt w meczu. Na pewno byś się cieszył z wygranej, ale mi ogólnie nie o to chodziło. Ciekawi mnie stosunek jaki byście mieli do De Rossiego gdyby ten gest zaważył nad meczem bo przeciez tak się mogło stać. Roma prowadził 1:0 czyli przewaga nie była miażdząca, a Danielle przyznał się, że nie było gola na 2:0. Bardzo ładnie z jego strony, ale nagle Messina strzela na 1:1 i po meczu. Wiadomo, że nastroje byłyby różne i na pewno De Rossi nie byłby chwalony. Tylko o to mi chodziło. Fakt faktem, że jeszcze nie spotkałem się z takim czymś dlatego należy się duży szacunek Włochowi za to co zrobił. Pozdrawiam :)

p.s. wytłumacz mi jeszcze dlaczego dostał żółtą kartkę, za rękę?
Tomusmc pisze:Mój błąd, De Rossi nie otrzymał jednak żółtej karki.
Dzięki ;)

Wróć do „Włochy”