Teoretycznie jest lepsza.serek408 pisze:Napewno Barca jest lepszym zespołem od Interu na dzień dzisiejszy.
Nic mu nie uwiera tylko po prostu chciał sobie posta nabić albo jest uzależniony od off topic’ówJuras_InterFan pisze:Spox - dodałbyś jeszcze magiczne słowo i by było całkiem OK - ale skoro tak Ci uwiera mó żarcik to juz nie będe go uzywać
Ale ma szansę zagrać w przyszłym sezonie w Serie B więc liga to dla nich teraz priorytet. Bardzo możliwe, że trener będzie oszczędzał zawodników na najbliższy mecz ligowy właśnie i nie wystawi najmocniejszego składu. Ale zresztą to nie ważnie bo z Udinese nie powinno być kłopotów patrząc na ich ostatnie wyczyny. W takaku powinni zagrać Oba i Cruz. Może wreszcie szansę dostanie Solaria, który wg mnie 99% pożegna się z Mediolanem w najbliższym czasie ( no chyba, że Milan go przygarnie). W pomocy: Solari – Pizarro – Hammer – Kily. W obronie: Andreoli – Burdisso – Matrix – Wome( tu chyba nie ma kto zagrać z rezerwy chyba, że Favalli się już wykurował)serek408 pisze:Wiadomo, że rozgrywki pucharowe rządzą sie swoimi prawami do tego Udine nie gra już w UEFA i nie ma szans na dobre miejsce w lidze więc ostatnią szansą jest zwycięstwo w Coppa
A co do Henryka to myślę, że zostanie w Londynie.