GRUPA C: Słowenia, Dania, Serbia, Anglia

Wojtekb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 580

GRUPA C: Słowenia, Dania, Serbia, Anglia

Post autor: Wojtekb » 25 cze 2024, 23:12

jezu, ludzie co kupili bilety i oglądali Anglia - Słowenia na stadionie to powinni dostać zwrot i jeszcze jakiś kupon na psychoanalityka w ramach zadośćuczynienia. Jakby mi ktoś pokazał ten mecz i powiedział że to drużyny środka tabeli Championship to bym uwierzył.

Słowenia to chociaż ma na swoje usprawiedliwienie to że to jest po prostu tartak i oni lepiej nie umieją. Anglia to jakieś nieporozumienie. Southgate wziął kadrę pełną kozaków po znakomitych sezonach z mieszanką młodości i doświadczenia i zrobił z nich jakieś [k****] Stoke City. Nie da się tego oglądać.

I ogólnie jak Euro jak narazie na plus to jednak ta grupa C nie dość, że fatalna - co mecz to większa kopanina - to jeszcze pokazuje słabość formartu z awansami z trzecich miejsc. Sympatyczni ci Słoweńcy, walczą, jeżdżą na dupach i ja wiem że oni sobie te trzy remisy wykrwawili i wypocili. I za to szacunek, ale to nie powinno wystarczać na fazę pucharową Mistrzostw Europy. Z Serbią się to jeszcze jako tako oglądało bo mimo braku jakości z obydwu stron to były choicaż emocje, ale dość już. Z grup powinny wychodzić drużyny, które umieją grać w piłkę na tyle żeby wygrać jakiś mecz.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2024, 23:14 przez Wojtekb, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „EURO 2024”