Euro 2024 - 1/8 finału

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6263
Kibicuję: 4rsenal

Euro 2024 - 1/8 finału

Post autor: sickstick » 27 cze 2024, 19:50

Dokładnie. Szpaku to świetna modulacja głosem, budowanie napięcia - jak dla mnie mistrz. Laskowskiego nie lubię bo się wydziera, zaś Wielki Bór stał się na przestrzeni lat bardzo jakby przewidywalny, ma swoje zabiegi słowne które się już oklepały (np jak chwili jakiegoś zawodnika to robi ciąg zdań z tym samym początkiem, np 'Robert Lewandowski jest silny, Robert Lewandowski jest zdecydowanie, Robert Lewndowski jest spokojny' i jeszcze parę innych.)

Na Euro bardzo podoba mi się Święcicki, którego dotąd średnio lubiłem przez ten jego nadmierny patos w komentowaniu, natomiast na Euro mi się podobna. No i jeszcze drugie wyróżnieni, pewne zaskoczenie - Milecarski jako drugi. Nigdy go nie ceniłem, kojarzył mi się w jednej lidze z Żawłakowem, natomiast zauważyłem że on naprawdę dużo widzi na boisku i przez to rzuca bardzo trafne uwagi. Dokładnie tego się oczekuje od drugiego.

Minimalny minus przy Podolińskim, który ciągle jest najlepszym drugim, ale też się już jakby osłuchał i zrobił monotonny.

A jak już jesteśmy w temacie komentatorów na EURO, to jesteście #teamMusiala czy #teamMusJala ? :>
Ostatnio zmieniony 27 cze 2024, 19:53 przez sickstick, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „EURO 2024”