Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 27 mar 2006, 15:32

j1mmy pisze: Jeżeli dla ciebie miara szacunku dla ludzi jest ich przywiązanie do klubów którym kibicuja no to wybacz.
Ludzie którzy ise kochaja potrafią sie rozejsc po 10 latach i co tez ich nie szanujesz ?(moze troche nie trafione bo klub nie odwazjemni milosci do kibica )

Hmm
nie zrozumiałeś. Oczywiście nie chodzi o szacunek do drugiej osoby jako człowieka, ale do drugiej osoby jako kibica. Mam nadzieje, że zrozumiałeś.
j1mmy pisze:Cudze chwalicie swego nie znacie. Znasz może taka Polska przypadlość
Martin Pellegrino pisze:Gdyby w Polsce był jakiś klub, któremu możnaby kibicować to i owszem. Ja nie pochodzę z Warszawy czy Krakowa gdzie można komuś kibicować. Wybacz, ale nie kręci mnie oglądanie meczy 2 lub 3 ligi gdzie poziom jest żałosny.

Dokładnie MP. J1mmy ja pochodze z Puław gdzie mamy 5 lige ( :lol: ). Oczywiście, że interesują mnie wyniki i to co się dzieje w klubie, ale jeśli mam być ich wiernym kibicem do końca życia tylko dlatego, że urodziłem się i wychowałem w Puławach to wybacz. Tak jak napisałem "adidas czy adidos" prawo wyboru. Tu nie ma tak jak z rodziną której nie wybierasz. Byłem, jestem, będa Internista i nic i nikt tego nie zmieni. Choćby mnie gwoźdźmi przybijali :] Grande Inter na zawsze
'Piotrek' pisze:Pepsi Light czy Pepsi Max?

Nie widze różnicy :wink: więc po co przepłacać :lol:

Wróć do „Włochy”