Liverpool (zbiorczy) - Strona 1077

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 14 sie 2024, 19:40

Eyesmon pisze:
14 sie 2024, 19:31
Chyba tylko kasa by mnie mogła przekonać żeby iść do takiego średniaka jak Bournemouth
Granie w topowym klubie z miejsca >>> transfer do Liverpoolu i wypożyczenie do Twarzy Jasona Bourne'a AFC >>> granie w Valencii.

Ust Bourne'a? Buzi Bourne'a?

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4399
Kibicuję: AC Milan

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 sie 2024, 19:45

Ja tam mam do Valencii sentyment

Gębą Bourna to na plakacie filmowym:)

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1501
Kibicuję: od czasu do czasu

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 15 sie 2024, 19:58

Wychodzi, że z tych młodych co w ostatnim sezonie Kloppa łapali jakieś minuty i robili całkiem przyzwoite wrażenie niedługo może nie być na Anfield. Clark idzie do Salzburga do Lijndersa za 10 milionów, McConnell jest przymierzany do klubów z Championship. Ciekawe jaka przyszłość czeka Dannsa, podobało mi się jego cwaniactwo w polu karnym.

Za Carvalho i Clarka wpadnie prawie 40 milionów, może zbieranie na Gruzina trwa :)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 sie 2024, 17:31

Operation Mamardashvili will not be moving forward as the valuation of €40m has not been met
Słusznie. Nie ma co przesadzać, bo pieniądze przydadzą się za rok.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2024, 12:11

Sergek pisze:
13 lip 2024, 18:40
Idac dalej spodziewam sie ze na Ipswich zobaczymy z max jednego nowego zawodnika w skladzie hehe.
Przecieki chyba dalej dzialaja a wiec: Becker - Robertson, VVD, Quansah, Trent - Gravenberch, MacAlister - Diaz, Szoboszlai, Salah - Jota

Mozemy na to juz odpowiedziec: zobaczymy ich 0 bo doslownie jest ich 0 w druzynie. Oby lysy przelamal passe bo na razie zaden z nowych trenerow w tym wieku nie wygral swojego pierwszego meczu. A niewygranie tego meczu i perspektywa wyjazdu na OT zaraz maja potencjal na jeden wielki meltdown. Szkoda ze jestesmy w takiej sytuacji bo mysle ze wszyscy nawet Lysego umiarkowanie polubili a wsparcie ma jakie ma. Tym bardziej majac na uwadze energie wykorzystana na podkreslenie ze bedzie head coachem a nie managerem w naszych mediach.

A propo mediow to strasznie bawi mnie pielgrzymka Grahama po mediach i opowiadanie jak wygrywa sie rzeczy. Mam wrazenie ze ci ludzie naprawde za bardzo uwierzyli w swoj hype i zapominaja ze wspolpracowali z jednym najlepszych mozliwych trenerow. Jak na klub ktory wygral cos tyle ile my wygralismy to od tych ludzi i z wewnatrz klubu idzie straszna buta i arogancja. Nie mam problemow z przyznaniem kto dobry kto zly (a nawet chwalilem Grahama gdzies powyzej) ale juz nie przesadzajmy bo to sa te same osoby ktore chcialy sciagac Balotellich i podobnych.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2024, 13:15

I jeszcze Gomez chce odejść. Z drugiej strony co mu się dziwić jak miał być wciśnięty w transakcję związana z Gordonem. Opcje w defensywie się kurczą, jeszcze się okaże, że sprzedany zostanie i Gomez i rudy Holender. Transferów do klubu nie będzie, ale za to pieniądze będą.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 sie 2024, 13:17

Piękny start nowego pionu sportowego muszę przyznać. Ja się, wiadomo, nie spodziewałem po nich fajerwerków. Uważałem i uważam, że tych wszystkich pazi, którzy powybijali się jeden po drugim przy współpracy z Kloppkiem, teraz praca na własne konto, mocno zweryfikuje. Także chyba nie powinienem być zaskoczony ale... chyba trochę jednak jestem :)
Jaka piękna katastrofa chcialoby się rzec. Zobaczymy na ile Slotcik dowiezie. Ostatnie co ich może uratować.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2024, 13:22

News o Gomezie to kolejna tragikomedia. To ma potencjal na okienko gorsze od ostatnio najgorszych. Jeden byle jaki ruch tego nie zmieni.

No ale jedziemy. Mozna w koncu troche podrzec morde na projektor.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 sie 2024, 14:23

Pomoc póki co nie istnieje. Double pivot w osobach Macci i Gravenberch nie robi żadnej przewagi, a jedyne groźne akcje Lpoolku to laga na Salaha + pojedyncze przebłyski Joty, który ogolnie jest chyba najjaśniejszym punktem drużyny. Sobo na '10' kompletnie nijaki, niewidoczny, co mimo wszystko dziwi, bo Ipswich stara się grać otwarta piłkę (stąd możliwość tyłu podań za plecy obroncow na Salah), a w takich warunkach z reguły Węgier czuł się dobrze. Dużo szarpanej gry i tak powierzchownie wygląda, że lepiej poukładany zespół od dzisiejszego rywala do bólu wykorzystywany te momenty dezorganizacji w szeregach Liverpoolu. Takie luźne przemyślenia po pierwszych 45minutach.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2024, 14:25

To samo co bylo w zeszlym sezonie. Mozna skopiowac wszystkie negatywne analizy i te same pasowaloby tez dzisiaj. Fajnie to wygladalo w nieistotnym presezonie ale zaczela sie rzeczywistosc i kopanina z Ipswich na wyjezdzie nie jest juz prosta. Sedzia dziwnym trafem pomimo tylu fauli w ogole nie daje nam kartek co mnie dziwi. Nie dziwi mnie tez to ze kompletnie nie zrobil niczego z ta siatkowka gdy kolega ktorego nazwiska nie znam byl juz na zoltej kartce. Byl tez gest kartki ale oczywiscie zostal zignorowany. NIe bylbym soba.

Ipswich wygra.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2024, 14:35

Konate za Quansaha w przerwie. Ciekawe czy to już się zaczęło i jest pierwszy pacjent gabinetu.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2024, 14:50

Piękny Diogo Jota. Gdzieś do mniej więcej trzeciej kolejki, bo wtedy się rozsypie :)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 17 sie 2024, 15:21

Salah gol+asysta, chłop jest nieśmiertelny

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 sie 2024, 15:24

Mile zaskoczenie bo druga polowa bardzo inna. Nie wiem czy cos zmienilismy czy Ipswich spuchlo czy wszystko na raz ale mialo to wiecej ladu i skladu. Tak trojke moglismy tu jeszcze wrzucic (moze jeszcze wrzucimy ale ja juz koncze) ale nie ma co przesadzac. Nawet sedzia w koncu dal nam zolta kartke bo dlugo z tym walczyl. Klaniam sie nisko.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2024, 15:29

Pierwsza połowa wakacyjna, druga bardziej jak zespół walczący o coś więcej niż środek tabeli. Przystojne te podania za obronę Ipswich, Salah został rekordzistą Premier League jeśli chodzi o bramki na inaugurację, fajne dogrania Arnolda. I to tyle. Ważne zwycięstwo na początek, ale to był tylko beniaminek.

Po golu na 2:0 mina Slota jakby był trenerem Ipswich :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”