Polskie stadiony

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Coroner-ka » 02 kwie 2006, 22:40

Mariusz Liberda: Piękny obiekt wypełniony prawie do ostatniego miejsca robił wrażenie. Wydaje mi się, że mecz mógł się kibicom podobać. Był prowadzony w niezłym tempie. Myślę, że remis to rezultat sprawiedliwy dla obydwu stron. Uważam, że gdyby udało nam się dłużej utrzymać jednobramkowe prowadzenie, to dowieźlibyśmy zwycięstwo do końca. Stracony przez nas gol, był bardzo pechowy. Rykoszet, piłka odbiła się od Manuela Arboledy i zakończyło się tak, a nie inaczej

To jest wypowiedz autentyczna Liberdy :)

Uważam że ferkfencja była .Nie sądzę aby kiedy kolwiek powiększa się na lidze . No może jeśli zagra kadra narodowa :) i tu też bym nie rokowała większej ilości .Krzesełka były wolne bo : Ludzie przemieszczali się do droższych sektorów, niestety była tak opcja , W nijaki sposób nie było to zabezpieczone :) Trzeba też wziąć pod uwagę ludzi którzy weszli na stadion bez biletów , bramy zostały otworzone :) Więc racjonalna ocena co do ilości widzów jest nie możliwa :Moim zdaniem kibiców było natto i dopisali :) Mam wiele zastrzeżeń do organizacji :( całej imprezy :)

Wróć do „Polska”