Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kibic_korony » 09 kwie 2006, 12:10

j1mmy pisze:Meczy sie Korona oj meczy straszliwie:) ale 3 punkty są. Jednak do formy jeszcze daleko i pewnie przyjdzie poczekać drużynie Kieleckiej na regularne wygrywanie
To ja powiem jak Gmoch :): Korona moze nia gra tak cienko jak wielu uważa, ale zespoły te co do nas przyjeżdzaja nie odkrywaja sie jak wczesniej tylko muruja bramke. A wiadomo ze atak pozycyjny jest trudniejszy od szybkiej kontry. Kielbasa na dzien dzisiajszy toalnie bez formy.... nawet ta sytuacja w 2 min co wystarczylo wslizg zrobic i bramka a on nic nie zrobil tylko sie za glowe zlapal. Calkowite nieporozumienie to jest ustawienei Nowackiego i Kwieka na skrzydlach, polowa stadionu to nawet nie wiedziala ze Kwiek gra :shock: Nie widzilem nawet jednego rajdu strona tak jak robi to Kaka. Jestem pewny, że mecz z Amica wygramy, bo gra z kontry to jest to co uwielbiamy i znowu zacznei sie marsz w gore tabeli. Bardzo podobala mi sie atmosfera po meczu, te wspolne spiewy w drodze powrtnej, az do rynku. Normalnie Green Street Hooligans 8)

Wróć do „Polska”