Real Madryt - Manchester City

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 209

Real Madryt - Manchester City

Post autor: Bernabeu2 » 12 lut 2025, 9:08

emski pisze:
11 lut 2025, 23:13
Mecz dramat, na początku wydawało się, że może będzie fajne widowisko, ale po golu City wszystko zdechło i jakby mi ktoś powiedział, że gra Celta z Sevillą to bym uwierzył.
Mecz rzeczywiście słaby, ale Real jednak dużo lepszy, gdyby nie fakt, że Real po prostu nie jest w stanie w tym składzie grać dobrze w defensywie i prawie zawsze jakiś karny czy babol się odwali, a do tego zagrał w ofensywie padakę (tj. strzelił bramki z nieoczywistych akcji, a nie strzelił z ładnych), to był tutaj materiał z gry na zdecydowane zwycięstwo, a efektem 'jedynie' remontada. I gdyby nie fakt, że obrona Realu w tym momencie jest jaka jest to nawet można byłoby na spokoju podejść do rewanżu, bo faktycznie De Brownie i Szilva wydają się cooked. Ciekawe czy to jest sezon 2019 dla City (gdzie też wydawało się, że Modric emeryt i tak dalej) i jeszcze coś z tego będzie czy to już nie wróci.

Swoją drogą kolejny atut tej formuły LM to fakt, że nie ma tej przerwy między zimą, a wiosną - nic nie grały City i Real na koneic fazy grupowej, to teraz też nic nie grają.

Ktoś mógłby to sprawdzić, bo ja wiem, że doliczone czasy są dwa razy dłuższe obecnie, ale to i tak brzmi nieprawdopodobnie.

Wróć do „Puchary Europejskie”