cloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac
Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...Frankowski nasz bohater eliminacji...Co nie zmienia faktu ze Frankowski jest w slabej formie i musi zaczac strzelac bramki jak chce sie znalezc w wyjsciowej jedenastce na mundialu...Ja nie pisalem przeciez zeby Frankowskiego zabierac, ale jesli mialbym wybor pomiedzy Frankiem a Rasiakiem to wybralbym Frankowskiego.
cloner pisze:cos mi sie wydaje, ze chyba kto tu jest w bledzie, i tym kims nie jestem ani ja, ani tymbardziej wiekszy znawca jakim jest Corinthians
Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...Co on dla nas zrobil
cloner pisze:bo Jelen jest slaby
Tylko ze Jelen strzela wiecej bramek od Rasiaka, jest szybszy, lepszy technicznie, mozna go wystawic i w pomocy i w ataku...Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno...
cloner pisze:nie bede odpowiadal na zarzuty ludzi, ktorzy maja nikle pojecie o pilce noznej
Sfrustrowany cloner...Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej
Lukaz pisze:Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba.
Frankowski i Zurawski jak grali w Wisle tez sie wybijali tylko na poziomie polskiej ligi...To ze Jelen gra w polskiej lidze to nie znaczy ze jest slaby...Radze przeanalizowac oferty klubow zagranicznych dla niego ktore pojawiaja sie w kazdym okienku transferowym. Nie sa to bynajmniej oferty z klubow drugoligowych...W meczu Arabia bardzo dobrze sie pokazal pozatym...
Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana ktorzy sa lepsi od Rasiaka...Lukaz pisze:O Rasiaku to w ogóle nie ma sensu pisać bo niezależnie w której lidze by grał i czy w ogóle by grał czy też jadł popcorn z trybun to i tak to nic nie zmieni bo jest on ulubińcem Janasa i pewniakiem do wyjazdu.
cloner pisze:wlasnie, ze nie mamy patrzec na zadne zaslugi
Wlasnie dlatego pojedzie Rasiak - za zadne zaslugi
cloner pisze:na mundialu maja grac najlepsi - czyli obecnie Zurawski i Rasiak
bo nikt inny z Polakow nie strzela bramek - no chyba, ze Saganowski - ale ja juz sam nie wiem co mam o nim myslec
Dwoch najlepszych naszych napastnikow to wg ciebie Zurawski i Rasiak... Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty...Przypomnij sobie jego mecze w reprezentacji i Tottenhamie a nawet teraz w Southampton, gdzie wcale nie blyszczy forma mimo ze ostatnio strzelil 2 bramki...(jedna z karnego)
cloner pisze:ale oczywiscie predzej Saganowski anizeli ktokolwiek z Wisly Krakow
A kto tu pisze cos ze maja pojechac gracze Wisly
no jestcloner pisze:ale Rasiak pojedzie bo jest wysoki,
cloner pisze:jest ulubiencem Rasiaka,
tak, jest swoim wlasnym ulubiencem
cloner pisze:radzi sobie jako-tako w ciezkiej lidze angielskiej [nawet w ccc], a Franek sobie w niej nie radzi
Saganowski radzi sobie jeszcze lepiej w 1 portugalskiej, Sosin strzela 20 razy wiecej bramek od Rasiaka w cypryjskiej, a Niedzielan w 1 holenderskiej strzelil wiecej bramek niz Rasiak w drugiej angielskiej...Wiec nie prownuj Rasiaka do pilkarzy ktorzy sa w naprawde duzym dolku pilkarskim, porownaj ich do tych pilkarzy np.
cloner pisze:niektorzy wymieniaja Brozka
Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...
cloner pisze:trzeba wierzyc, ze Dudek nie bedzie grac w 1.skladzie
ja wierze, ze bedzie w bramce stal Boruc lub Kowalewski
Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego...ufff...SDla mnie nr 1 jest Boruc chociaz Dudek prezentuje podobne umiejetnosci ale nie gra w klubie i tym bedzie sugerowal sie Janas...