Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post autor: cloner » 16 kwie 2006, 12:20

Martinho pisze:Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...
ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechac :lol:
gadaj do slupa :angry:
Martinho pisze:Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...
hmm, jest wysoki :roll: bedzie zgrywac pilki do Zurawskiego, podawac tak samo jak podawal swego czasu do Niedzielana :P
Polska nie ma zawodnikow wyszkolonych dobrze technicznie, Polska musi wygrac sila, ambicja, i kondycja :!:
i zeby to osiagnac potrzeba Rasiaka w 1. skladzie :!:
Martinho pisze:Bo narazie zachowujesz sie jak wkurzone dziecko ktore nie wie co powiedziec....
tylko mnie nie zbij :rotfl2:
Martinho pisze:Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno
pisalem cos, ze Jelen za czesto lapie drobne urazy, szkoda, ze to pominales :roll:
Martinho pisze:Sfrustrowany cloner
sfrustrowany Martinho
Martinho pisze:Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej
byla pozna pora i nie chcialo mi sie juz myslec zbytnio :P
teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami :evil:
Martinho pisze:Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty
Rasiak jest 2.napastnikiem bo :
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja

zadowolony :?: - pewnie nie, ale zwisa mi to
Martinho pisze:Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana
zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiasz :think:
ciekawa sprawa :lol2:
Martinho pisze:tak, jest swoim wlasnym ulubiencem
jak juz pisalem, pozna pora byla, i maly zonk sie wkradl :P
Martinho pisze:Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...
jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy :lol:
Martinho pisze:Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego
Fabianski jest najlepszym bramkarzem w naszej pomaranczowce, i powinien jechac na Mundial, zeby zebrac doswiadczenie,
fakt, ze posiedzi sobie tylko na lawce, ale zawsze cos :!:

Serdecznie Pozdrawiam

Wróć do „Polska”