ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechacMartinho pisze:Tylko nie porownuj Frankowskiego do Rasiaka, dobrze wiemy co obydwaj zawodnicy prezentowali w reprezentacji...
gadaj do slupa
hmm, jest wysokiMartinho pisze:Moze bys udowodnil ze Rasiak jest przydatny do reprezentacji...
Polska nie ma zawodnikow wyszkolonych dobrze technicznie, Polska musi wygrac sila, ambicja, i kondycja
i zeby to osiagnac potrzeba Rasiaka w 1. skladzie
tylko mnie nie zbijMartinho pisze:Bo narazie zachowujesz sie jak wkurzone dziecko ktore nie wie co powiedziec....
pisalem cos, ze Jelen za czesto lapie drobne urazy, szkoda, ze to pominalesMartinho pisze:Wiec jak piszesz ze Jelen jest slaby to Rasiak osiagnal dno
sfrustrowany MartinhoMartinho pisze:Sfrustrowany cloner
byla pozna pora i nie chcialo mi sie juz myslec zbytnioMartinho pisze:Jak nie umiesz odeprzec tych zarzutow to wychodzisz z zalozenia ze lepiej sie nie odzywac...Skad ty mozesz wiedziec jakie mam pojecie o pilce noznej
teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami
Rasiak jest 2.napastnikiem bo :Martinho pisze:Jezeli Rasiak jest naszym drugim najlepszym napastnikiem to uzasadnij mi to a nie podajesz suche fakty
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja
zadowolony
zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiaszMartinho pisze:Zgadzam sie Janas go zabierze na mundial...A zostawi Saganowskiego czy Niedzielana
ciekawa sprawa
jak juz pisalem, pozna pora byla, i maly zonk sie wkradlMartinho pisze:tak, jest swoim wlasnym ulubiencem
jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzyMartinho pisze:Jezeli Rasiak to czemu nie Brozek, uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy...
Fabianski jest najlepszym bramkarzem w naszej pomaranczowce, i powinien jechac na Mundial, zeby zebrac doswiadczenie,Martinho pisze:Wreszcie ktos nie wymienia Fabianskiego
fakt, ze posiedzi sobie tylko na lawce, ale zawsze cos
Serdecznie Pozdrawiam