Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 kwie 2006, 19:23
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 18 kwie 2006, 9:37
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 kwie 2006, 9:52
mamba pisze:Jak Zlatan jest typowa 9-tka to ja jutro dostane oferte z Juve
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 19 kwie 2006, 20:01
mamba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 21:08
Zaglebie Sosnowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2006, 11:00
mamba pisze:Jak Zlatan jest typowa 9-tka to ja jutro dostane oferte z Juve <tak> I Piotrek dal CI dobra rade-idz sie polej woda z kims a nie wypisujesz takie glupoty... Pokazuja na C+ mecz Juve-Lazio ?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 20 kwie 2006, 13:14
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 kwie 2006, 13:21
Spoko zaza,ja czytałem ze troche wiecej kasy w Chelsea bedzie zarabiał...Scheva*_Zaza_* pisze: Dziś jedna z gazet podała ze zarobi 4 miliony funtów rocznie ... w Chelsea. A wtedy Romek nie zrobi najmiejszego problemu i - Crespo w MilanieJako 4 napad
![]()
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 kwie 2006, 15:11
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 kwie 2006, 15:15
Szczególnie pierwszy sezon, w którym był jednym z zawodników, którzy zapewnili Juventusowi scudetto.Zaglebie Sosnowiec pisze:Pozniej w Juve to byla gra amatorka
Widać, że oprócz sigów potrafisz też myśleć. Niektórzy mogliby Ci pozazdrościć.Diamen23 pisze:Zlatan tego sezonu nie może zaliczyć do udanych , ale żeby odrazu się go pozbywać? Ile on ma lat , 23? Poprzedni(e) sezon(y) miał znakomite , najpierw błyszczał w Szwecji , później w Ajaxie , gdzie miał być następcą (i był) wielkiego Litmanena , a następnie w Juve.
Większość piłkarzy w nowych ligach ma zniżkę formy i nie oczekujmy żeby w każdym meczu strzelał hattricki i etc.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2006, 15:28
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 20 kwie 2006, 15:43
Moze nie pozbywac,bo to duzy talent,ale Juve mogloby go wypozyc.W takim wieku nie trzeba sie go pozbywac.[/quote]Diamen23 pisze:Zlatan tego sezonu nie może zaliczyć do udanych , ale żeby odrazu się go pozbywać? Ile on ma lat , 23?
Zaglebie Sosnowiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 20 kwie 2006, 15:46
Słuchaj, mam tak samo z Raulem! Wydaję mi się, że odkąd zapuścił włosy to gra gorzej. Jak była akcja na RM.pl z listami do Raulka to napisałem mu żeby je ściął, ale chyba zrobiłem jakiś błąd, bo nie ściąłaa i Zlatanowi duzo lepiej w dlugich wlosach bo sie przyzwyczaielm do jego swietnej gry w bujnej fryzurze a odkad pamietam jego gorsza gre z tego sezonu to mam przed oczami łysego Zlatan..
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 kwie 2006, 15:47
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 kwie 2006, 16:36
Albo jesteś debilem, albo nie oglądasz meczy Juventusu. Bo trzeba być debilem, żeby po obejrzeniu choć kilku spotkań Starej Damy z zeszłego sezonu stwierdzić, że Zlatan jedynie strzelał w bramkarzy bądź do pustej bramki.Zaglebie Sosnowiec pisze:Strzelac w bramkarzy,a pozniej do pustej bramki bo bramkarz lezy x 16,to faktycznie malo osob umie.
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio